banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Pelle Hvenegaard: Sad og så tv - endte på toppen af Afrika

Tv-værten Pelle Hvenegaard og konenCaroline Gullacksen fejrede nytår på toppen af Afrika efter at være blevet inspireret af et indslag i TV-Avisen.

'Ninja Warrior'-værten Pelle Hvenegaard så ekstra frossen ud, da han dukkede op på den røde løber til gallapremieren på 'The Revenant'.

Iført stor vinterfrakke, halstørklæde og strikhue kunne han fortælle, at han for nylig var kommet hjem fra Afrikas varme, hvor han og konen, Caroline Gullacksen, havde fejret nytår på usædvanlig vis.

- Vi tog en spontan tur til Afrika for at bestige Kilimanjaro, så der stod vi 1. januar klokken 05.10 om morgenen som de første på toppen af Afrika og fejrede nytår, fortæller Pelle Hvenegaard til HER&NU.

Artiklen fortsætter under billedetPelle Hvenegaard med hustruen Caroline Gullacksen på den røde løber. Foto: Klaus Bo Christensen.

Turen tog fem dage inklusive op- og nedstigning.

- Det var mega, mega hårdt, men samtidig fuldstændigt fantastisk. Det var en fantastisk måde at starte 2016, siger Pelle Hvenegaard.

LÆS OGSÅ: Pelle Hvenegaard: Folk tror jeg er datingekspert

Hvordan kom I på den idé?
- Vi sad og så TV-Avisen, der havde et indslag om Jakob Ejersbo, hvor to af hans venner går op på Kilimanjaro for at sprede hans aske, fordi han har boet dernede som ung og skrevet sin Afrika-triologi. Vi tænkte 'Det skal vi', og så fandt jeg nogle billetter til Nairobi (Kenyas hovedstad, red.), siger Pelle Hvenegaard, der tilføjer.

- Så langt så godt. At det så koster en halv jetjager at flyve internt i Østafrika, den havde vi ikke lige set komme. Det hele blev skide dyrt derfra, men vi kom billigt til Kenya, griner han.

Se hele interviewet med Pelle Hvenegaard i videoen over artiklen.

LÆS OGSÅ: Surferstjernen Pelle Hvenegaard

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok