Danmark har fået et nyt kendispar
Oliver Bjerrehuus og hans nye kæreste Nikita Klæstrup.

Danmark har fået et nyt kendispar

Oliver Bjerrehuus og Nikita Klæstrup bekræfter nu forholdet.

Oliver Bjerrehuus har scoret sig en yngre model i den 21-årige Nikita Klæstrup. Over for Ekstra Bladet bekræfter parret nu, at de er kærester.

- Ja, vi er kærester. Nu har vi dated gennem et stykke tid. Jeg har det bare så skønt. Normalt kan jeg mærke en lille sort lever, der gør ondt. Men i aften har jeg sommerfugle i maven. Jeg er bare så glad, siger Oliver Bjerrehuus, der fortsætter:

- Hvorfor gå og lade som om vi ikke er kærester. Livet er kun til låns. Det handler om at tage nogle beslutninger, før det er for sent. Jeg er så vild med Nikita.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus går fra kæresten: Hun er så sur og hidsig

Første gang parret dukkede op sammen var til gallapremieren på "The Revenant", hvor den unge LA-politiker afviste, at de var andet ’end gode venner’.

Men allerede dengang gav 40-årige Oliver Bjerrehuus den unge skønhed kriller i maven, erkender hun nu.

- Da vi mødte hinanden første gang, tænkte jeg straks, at Oliver var helt fantastisk, især da han begyndte at tale om sine døtre. Og han viste mig en video med dem. Og jeg tænkte, ej hvor er han sød. Han er en dedikeret far og en smuk mand, og så er det vigtigt, at han kan få mig til at grine, siger Nikita Klæstrup til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Lasse Rimmer dater Nikita Klæstrup

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok