banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Nu kan du få endnu flere gode historier med ny app

Gode historier kan man ikke få nok af. Det mener vi i hvert fald på Her&Nu. Hver uge kan du læse interviews og historier med kendte og kongelige. Du får både nyheder fra Danmark og fra udlandet samt masser af billedreportager og fotos fra den røde løber.

Men vil du gerne være endnu mere opdateret og læse længere interviews med de kendte?

Så er den nye app Flipp det helt rigtige til dig. Ud over Her&Nu samler den over 40 andre magasiner i én app, så du sikrer dig, at du aldrig går glip af et nummer, altid har adgang til tv-oversigten og desuden kan læse interview med kendte i blade som ALT for damerne og fit Living. Du får også adgang til magasinet Dansk Filmskat, som guider dig til det store univers af film, der findes i filmtjenesten.

45 magasiner uden at det roder
Hver uge kan du læse det nyeste Her&Nu på din tablet, og du får adgang til et arkiv af blade samtidig med at du slipper for rod. Er I flere i din husstand, kan du oprette i alt fire personlige profiler, så dit barn, kæreste eller ægtefælle kan have sin helt egen profil. Der er nemlig også masser af blade til børn. Du får også mulighed for tage Flipp med dig på farten - i toget på vej til arbejde, på ferie med din familie, eller blot hjemme fra sofaen.

Deltag i konkurrencen om et abonnement for hele familien til Flipp her

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok