banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Instruktøren Lars von Trier trådte ud på dybt vand, da han ville sætte Nikolaj Lie Kaas på plads.

Nikolaj Lie Kaas: Von Trier brugte mine forældres selvmord imod mig

Imens resten af skuespillerne flygtede fra stedet, brød Nikolaj Lie Kaas ud i grin.

Det kunne være gået så grueligt galt mellem en af Danmarks bedste skuespillere og filminstruktøren Lars von Trier, hvis ikke det var, fordi de forstår hinandens humor så godt.

I et nyt interview med Euroman fortæller Nikolaj Lie Kaas om samarbejdet med Lars von Trier, som han lavede 'Idioterne' med tilbage i 1990'erne.

- Lars von Trier var for mig en åbenbaring, fordi han var det første voksne menneske, jeg mødte, som jeg klikkede med humormæssigt. Han er meget, meget, meget sjov. Og han får nogle sindssyge ideer, fortæller Nikolaj Lie Kaas, der fortsætter.

- En af dem var, at vi skulle køre til Cannes i spasserbussen, en handicapbus, der er med i 'Idioterne'. Skuespillerne fik den udleveret af filmselskabet Zentropa, værsgo, skrid, vi ses dernede. Det var den billigste måde at få holdet derned på.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Lie Kaas: Savner stadig forældrene

Begge Nikolaj Lie Kaas' forældre begik selvmord, og det brugte instruktøren mod ham, da det ellers så succesrige partnerskab en dag begyndte at knirke.

- En dag, da jeg kom til at irritere ham, kiggede han alvorligt på mig og sagde så ganske langsomt: 'Det er ikke børnenes skyld, hvis en forælder tager sit eget liv.... Men hvis to forældre gør det...'.

- Alle, der var med på filmholdet, tog sig til hovedet og flygtede fra ham og mig. Men jeg var fuldstændigt færdig af grin. Det er så vildt sagt. Men det er også virkelig sjovt - det må du indrømme. Hans humor er meget, meget langt over mange menneskers grænse, siger Nikolaj Lie Kaas i interviewet.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Lie Kaas får kæmpe hovedrolle

Du kan læse hele interviewet i Euroman.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok