Niels Olsen og konen: Vi er gode sammen

Ægteparret skal arbejde sammen i et nyt projekt og her er der ingen tvivl om, hvem der er bossen

Det er Joy-Maria Frederiksen, der har bukserne på, når hun og Niels Olsen tager på arbejde, og det er parret efterhånden vant til. "Far til fire - til julebal i Nisseland", "Tam Tam 2014" og endnu en omgang "Tam Tam" til sommer er bare nogle af de forestillinger, skuespillerparret har lavet sammen, med Joy-Maria i instruktørstolen og Niels Olsen på de skrå brædder.

LÆS OGSÅ: Tæt på Mette Lindberg: Hun er sgu sin egen 

Til næste vinter kaster de sig sammen ud i endnu en tur i manegen med forestillingen "De 39 trin", som skal spille i Glassalen i Tivoli. Heldigvis går det som smurt, når parret, der har været kærester i 26 år, arbejder sammen.

LÆS OGSÅ: Peter Gantzler om ny engelsk dramaserie: Nemt at være viking

- Det fungerer rigtig godt. Vi er vant til at tale meget arbejde derhjemme, fordi vi begge to arbejder med det samme. Vi spiller meget bold op ad hinanden og interesserer os helt vildt for ­teater begge to. Derfor behøvede man ikke nødvendigvis også at arbejde godt sammen, men det gør vi faktisk, siger Niels Olsen, der ikke har noget imod, at det er ­fruen, der har bukserne på.

- Rollerne er defineret og passer os fint begge to, smiler den 56-årige skuespiller.

LÆS OGSÅ: Cecilie Becks store sorg: Lillebror dræbt i ulykke

Derfor bliver der heller ikke talt vasketøj og indkøb, når parret er på job.

- Vi er ret gode til at skille det ad i det omfang, man nu kan. Selvfølgelig bliver man meget optaget af det, man går og laver, så der bliver også snakket meget om det derhjemme. Men vi er gode til at skille det private, personlige forhold, fra sådan som tonen er nødt til at være, når man arbejder, siger fruen, der altså har haft fornøjelsen af at instruere sin mand efterhånden mange gange.

Artiklen fortsætter under billedetNiels Olsen og ­Thomas Mørk får travlt med kostumeskift. De to herrer skal dække 126 forskellige roller i krimi-komedien. Foto: Sisse Stroyer

- I virkeligheden er det tilfældigt, at vi arbejder så meget sammen. Det er der ingen, der tror på, men det er det faktisk. Det er de samme ting, der optager os. Jeg er optaget af komedie, revyer, farcer og lystspil, og det er jo sådan noget, Niels laver. Så på den måde ville det jo være ret mærkeligt, hvis vores veje ikke krydsede hinanden, siger Joy-Maria, der indimellem kan komme til at tvivle på sit talent.

- Jeg skal altid lige frigøre mig for den tanke, at jeg bare bliver spurgt, fordi de gerne vil have Niels med, fordi han er en stor stjerne, indrømmer den 51-årige instruktør.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok