Nathalie Madueño fra Bedrag: Stjerne med kometfart

Nathalie Madueño fra Bedrag: Stjerne med kometfart

Da jeg fik et positivt svar, forstod jeg slet ikke, at det var rigtigt, sigerNathalie Madueño

Hun er 28 år, har en spansk far og er inkarneret københavner. Og så har hun gjort kometkarriere og brænder netop nu igennem i hovedrollen som Claudia i DR’s store dramaserie "Bedrag". Natalie Madueño havde ellers frygtet, at det ikke ville være så let at få roller, men det viste sig hurtigt, at hun var et naturtalent.

LÆS OGSÅ: Medinas nye hjem: Rykket i rækkehus

- Jeg blev kaldt til casting på "Bedrag" i begyndelsen af mit fjerde år på skolen. Jeg tænkte, det var fint, men at det nok ikke var noget, der ville føre noget med sig, forklarer Natalie ydmygt.

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk: Min Game of Thrones-rolle har en bagside

Men nogle måneder senere fik hun sit livs vigtigste opkald. Hun havde nemlig fået hovedrollen som juristen Claudia.

 

Artiklen fortsætter under billedetDen unge jurist Claudia vil gøre alt for at nå til tops i sin karriere. DR-serien “Bedrag” bliver vist hver søndag kl. 20 på DR1. 

- Da jeg fik et positivt svar, forstod jeg slet ikke, at det var rigtigt. Jeg var så taknemmelig og glad for, at der var nogen, der syntes, jeg skulle være med i det her, fortæller hun. Den nyuddannede skuespillerinde har en dansk mor og en spansk far, men er født og opvokset på Vesterbro i København.

LÆS OGSÅ: Sigurd Barrett scorer ung violinist 

Artiklen fortsætter under billedetNatalie spiller i "Bedrag" sammen med f.eks. Nikolaj Lie Kaas. - Det er en kæmpe gave som nyuddannet at få lov til at arbejde med nogle, som er så sindssygt dygtig. I starten var jeg skide nervøs. For kunne jeg nu gøre det godt nok? Foto: Christian Geisnæs

- Halvdelen af min familie bor på Mallorca, så jeg forsøger at være i Spanien hver sommer. Der er simpelthen så smukt, fortæller Natalie, der kan prale af at tale flydende spansk. Selvom det er tydeligt, at hun har en stor kærlighed til Spanien, er der intet, der slår hendes elskede København.

- Jeg er så københavnsk, som jeg overhovedet kan blive, siger hun med et stort grin.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok