banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Morten Resen stopper på Go’ morgen Danmark

Den populære vært tager efter ni år en pause fra morgenprogrammet

Efter ni år på Go’morgen Danmark har Morten Resen valgt at tage en længere pause.

- Jeg vil blot lige pippe, at jeg har taget den sværeste beslutning i mit arbejdsliv: At holde en lang pause fra Go’ morgen Danmark. Jeg har lavet programmet i snart ni år, og det er klart de sjoveste ni år i mit liv - men også de hårdeste. Indtil nu har mit familieliv været indrettet efter mig og mit arbejde, og nu synes jeg, at det skal være omvendt, skriver han på Facebook.

LÆS OGSÅ: Jonatan Spang sælger ud: Scorer milliongevinst   

Morten Resen vil fokusere på sin familie det næste stykke tid, da de anderledes arbejdstider ikke altid passer godt sammen med at være en del af en småbørnsfamilie.  Hvor længe Morten Resen skal være væk eller hvad han skal lave i sin pause ved han endnu ikke.

- Og så skal jeg ellers finde ud af, hvad jeg skal bruge det næste lange stykke tid på. Det finder jeg ud af. Og indtil da, så kommer jeg nok lidt oftere forbi hos venner og familie lige omkring spisetid. Særligt sidst på måneden. Eller først på måneden. Fordi det fra 5. februar hele tiden vil være sidst på måneden… Gisp!, skriver han på Facebook

LÆS OGSÅ: Thomas Bo Larsen og hans hemmelige kæreste flytter sammen  

Artiklen fortsætter under billedetMichael Robak sammen med kæresten Cecilie Frøkjær. Foto: Bo Nymann

Det bliver 46-årige Michael Robak som skal erstatte Morten Resen. Han er journalist og har blandt andet en brevkasse hos ALT for damerne. Han er kæreste med Cecilie Frøkjær, så måske hun kan give et tip eller to, da hun i mange år var vært på prorgammet. 

- Jeg har aldrig haft en drøm om at blive studievært. Men da TV 2 ringede og spurgte, om jeg havde lyst, tænkte jeg, at det ville være en stor, personlig udfordring og takkede ja. Jeg har prøvet at lave både lange dokumentarer og korte nyheder, men 'Go' morgen Danmark' bliver en helt ny måde for mig at lave aktualitet på. Det er et fedt program, som er tæt på danskernes hverdag, og jeg glæder mig til at komme i gang, siger Michael Robak til TV 2

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok