banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Millionerne vælter ind til Christian Kjær: Fed formue

Han har nået pensionsalderen, men tjener stadig styrtende

Selvom 72-årige Christian Kjær for et par år siden blev 42 millioner kroner fattigere, da Østre Landsret dømte ham til at betale netop det beløb til ekskonen Janni Spies i forlængelse af deres skilsmisse, lider kammerherren ingen nød. Det viser det nye regnskab fra hans aktieselskab, Sankt Gjertruds Stræde 10, der både tjener penge på at udleje boliger og på værdipapirer.

LÆS OGSÅ: Janni og Karstens brevkasse: Hvordan sikrer jeg bedst min pension? 

Virksomheden indbragte sidste år rigmanden et overskud på 3,2 millioner. Dermed er Kjærs pengetank i det firma nu polstret med knap 165 millioner kroner. Og det er langtfra den eneste pengetank, kammerherren kan dykke ned i. Han har også en formue på over 100 millioner i firmaet Skærbæk Plantage, som han netop nu er i gang med at nedlægge på grund af en strid med SKAT. Kjær finder det urimeligt, at han bliver fuldt beskattet af sin mulighed for at gå på jagt i skoven, som firmaet ejer, når han ikke har mulighed for at gå på jagt hver dag.

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk filmer i New Zealand: Familien er med 

Rigmandens formue består også af en samling af huse, sommerhuse, gårde og jordlodder i Nordsjælland, Them og på Venø. Derudover er Kjær indehaver af sin helt egen private ø i Caribien. I forbindelse med retssagen blev hans samlede formue vurderet til mellem 700 og 800 millioner kroner.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok