banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Her ses han optræde under Junior Eurovision, hvor han fik en fjerdeplads.

MGP’s ”Shake Shake”-Nicolai: Her er han i dag

Nicolai Kielstrup blev en Danmarks-darling tilbage i 2005, hvor han vandt børnenes Melodi Grand Prix.

- Tiden efter min sejr ved MGP oplevede jeg som fantastisk med mange gode minder. Tiden fløj af sted, da kalenderen var fyldt med aftaler som spillejobs og studiesessioner. Jeg kunne godt lide at være på og nød at optræde. Jeg husker især at have spillet i en fyldt Parken som en af de helt store oplevelser. I folkeskolen var der ikke noget, der ændrede sig – andet end autografer i skolegården.

LÆS OGSÅ: ”Du’ ik’ som de andre pi’r”-sanger: Sådan lyder og ser han ud i dag

Sådan siger Nicolai Kielstrup, der i 2005 slog benene væk under Danmarks unge piger, da han sang og dansede sig til sejren ved børnenes Melodi Grand Prix med sangen "Shake - Shake - Shake!".

Artiklen fortsætter under billedetNicolai Kielstrup, som han ser ud i dag. Foto: Privat

LÆS OGSÅ: Barnestjernen Aaron Carter mistede alt: Her er han i dag

I dag er han 24 år gammel og arbejder inden for modebrancen. Først som sælger ved Bestseller og siden for DK Company. Sejren ved børnenes Melodi Grand Prix har givet ham en ballast, han ikke ville have været foruden.

- Jeg har fået meget erfaring med mig i rygsækken, og jeg er glad for, at jeg den dag i dag stadig kan benytte den, da der skal meget til at slå mig ud. At blive kastet ud i en voksenverden, hvor penge er en stor faktor, i så ung en alder har haft flere konsekvenser - både positive og negative. Jeg har arbejdet sammen med flere selskaber og managers og set alt fra falske smil med brudte løfter bag og oplevet kontrakter, der ikke blev overholdt.

LÆS OGSÅ: DR-kærester bliver kollegaer

- Selv om man ikke tænker over det, var der mange penge at hente for et pladeselskab, når man solgte 30.000 cd’er og spillede 50 koncerter om året, siger Nicolai Kielstrup til HER&NU.

Artiklen fortsætter under billedetNicolai Kielstrup fik en fjerdeplads ved Junior Eurovision i Belgien. Foto: Peter Hauerbach

Han bliver stadig genkendt på gaden, selv om det er seks år siden, at han senest udgav en sang og 11 år siden, at han vandt. Men det er ikke noget, der generer ham, fortæller han.

- Den sidste musik, jeg udgav, gjorde jeg uden om alle pladeselskaberne i håb om, at den musikalske overgang fra barn til voksen ville lykkes. Men jeg oplevede meget modstand, og det var svært at blive accepteret af musikbranchen, hvis man havde været "barnestjerne" i Danmark.

LÆS OGSÅ: Prison Break punkterer kærlighedshistorie

Derfor har han lagt den verden på hylden.

- Jeg har valgt at fokusere på en branche, hvor radioen og smagsdommere ikke dikterer, hvem der lykkes, og hvem der ikke gør. Det er modebranchen, hvor jeg startede efter handelsskolen som sælger ved Bestseller. I dag arbejder jeg for en stor koncern, der hedder DK Company, som har 20 forskellige mærker, forklarer Nicolai Kielstrup.

Artiklen fortsætter under billedetNicolai Kielstrup er i dag blevet 24 år. Foto: Privat

Privat danner han par med kæresten Sonja, som han har været sammen med i et år. Hvis du vil have meget mere af Nicolai Kielstrup, kan du se flere billeder på hans Instagram her.

LÆS OGSÅ: Sweet Sixteen: Rachel fra ”Årgang 0” bliver 16 år i dag

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok