Sports-værten har fundet drømmemanden, men børn må vente

Det biologiske ur tikker ikke endnu for tv-værten

For to år siden mødte DR Sportens nye vært den store kærlighed. Mette Bluhme Rieck styrede på det tidspunkt livsstilsprogrammerne "Guld på godset" og "Guld i købstæderne", og det var under disse optagelser, lynet ramte 33-årige Mette og den 12 år ældre vurderings- og salgsdirektør Kasper Nielsen fra Bruun Rasmussen ­Kunstauktioner.

Siden fik Mette drømmejobbet på DR Sporten, men hun har stadig noget, hun gerne vil nå:

- Jeg har altid gerne villet have børn, men jeg udsætter det hele tiden. Jeg tænker, at det skal jeg nok nå på et tidspunkt. Lige nu kan jeg ikke høre mit biologiske ur tikke, griner hun.

LÆS OGSÅ: Lise og Michael fra "Nybyggerne": Vores forhold er blevet stærkere 

Det er dog ikke, fordi ­Mette mangler børn i forholdet. Kasper Nielsen har nemlig datteren Clara på 16 år og 11-årige Otto, og de bor jævnligt hos Mette og Kasper i deres nye lejlighed på Islands Brygge.

Artiklen fortsætter under billedetMette, Kasper og hans datter Clara udgør den lille familie sammen med Kaspers søn Otto.  Foto: Peter Hauerbach

En behagelig beliggenhed for Mette, der dermed kun har 1,5 kilometer til sin arbejdsplads i DR Byen.

- Jeg har indtil for nylig pendlet mellem Aarhus og København, hvor jeg blandt andet var i pendlerklub med Christian Degn (værten på "Hammerslag", red.). 

LÆS OGSÅ: Sød musik for Tim Christensen: Smaskforelsket 

- Så det er skønt, at jeg kan cykle på arbejde, fortæller Mette, der tre gange om ugen løber fem kilometer for at holde sig i form.

Succes på skærmen
Til sommer skal Mette forhåbentligt til Rio for at dække OL fra Brasilien.

- Det er lidt af en drøm, så den håber jeg går i opfyldelse. Jeg kender endnu ikke min rolle til OL, men det bliver stort at være en del af dækningen uanset hvad og hvor. Generelt er det jo den vildeste sportssommer nogensinde, som starter allerede i juni med EM-fodbold fra Bryggen, lyder det med begejstring i stemmen.

Artiklen fortsætter under billedetDer er en travl sommer i vente for Mette, som både skal dække OL i Brasilien og EM i fodbold. Foto: Peter Hauerbach

Selv har Mette spillet volleyball på eliteplan og deltaget i flere Adventure Races.

- Jeg vil dog altid være en livsstilspige, og derfor jeg vil bestemt ikke udelukke, at jeg kommer til at lave flere af den type programmer sideløbende med sporten. 

LÆS OGSÅ: Kurs mod fjerne kyster: Emil i livsfare

Mette er uddannet fra Journalisthøjskolen i Aarhus, og i praktikperioden skulle hun blot gå lige over gaden fra skolen. For hun kom i praktik hos DR på livsstilsredaktionen, og efter endt ­skolegang blev Mette tilbudt et fast journalistjob.

- Det er lidt sjovt, at jeg endte med at blive journalist. For da jeg gik i gymnasiet ville jeg egentlig være skuespiller, griner hun.

LÆS OGSÅ: Embrace klar med sit medlem 

Nu er hun endt i et fag, hvor hun også arbejder meget om aftenen. Hvilket betyder, at hun har fri i dagtimerne.

Artiklen fortsætter under billedetMette Bluhme Rieck faldt pladask for Kasper Nielsen under optagelserne til "Guld i købstæderne". ­Siden har de dannet par og var for kort tid siden på ferie i New York. Foto: Privat

- Ja, det er jeg jo ikke vant til, men heldigvis har jeg kun aftenvagt tre dage om ugen, fortæller hun og understreger, at hun dog ikke bare går og slapper af.

- Ofte laver jeg noget mad til min kæreste, så han får noget lækkert at spise, når han kommer fra arbejde. Vi skal også lige vænne os til, at jeg har fået nye arbejdstider, forklarer hun.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok