Medinas drømmehuse: Luksus for millioner

Medinas drømmehuse: Luksus for millioner

Ét rækkehus var ikke nok

Popdronningen har haft det store checkhæfte fremme for at betale sit kæmpe nybyggede rækkehus, der ligger på Islands Brygge.

Et enkelt rækkehus var nemlig ikke nok til Medina, så hun købte to af slagsen og fik dem slået sammen til ét stort. 

LÆS OGSÅ: Tom Kristensen får nem adresse: Herre over egen vej

Artiklen fortsætter under billedetDer bliver stadig bygget på livet løs i området, men de smukke huse ud til vandet er indflytningsklar nu. Foto: James Thisted

Det har ikke ligefrem været en billig fornøjelse af få opført det mere end 300 kvadratmeter store specialbyggede hus. Hele herligheden har kostet hende 11,6 millioner gode danske kroner. Og indtil videre er Medina alene om at tjene ind til afdrag og ejendomsskatter, efter hun er blevet single. 

LÆS OGSÅ: Medina besøger flygtningelejr

Da byggeriet af drømmeboligen gik i gang for et år siden, var det ellers meningen, at huset skulle være en fælles kærlighedsrede for Medina og hendes unge flamme, modellen Mikkel Gregers Jensen. 

Artiklen fortsætter under billedetDe store hvide flader er brudt af jalousi af træ ved indgangs-partierne. Foto: James Thisted

Det gav parret udtryk for på de sociale medier, hvor de begge flittigt lagde billeder op af byggeriet. Men da huset stod færdigt og klar til indflytning kort før jul, var det udelukkende Medinas flyttekasser, der blev båret ind. Kort efter meldte de ud, at de var gået fra hinanden, og den labre sanger har endnu ikke fundet en ny at dele luksushuset med.

LÆS OGSÅ: Grådkvalt Medina: Min veninde blev lænket og tævet

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok