Medina: Endelig af med sommerhuset
Det tog syv måneder at sælge Medinas sommerhus i Vejby ved Tisvilde

Medina: Endelig af med sommerhuset

Popstjernen har fået en købsaftale på det sommerhus, hun købte med Christopher

Det tog sin tid og kostede et nedslag i prisen, men nu er det endelig lykkedes for Medina at sælge det sommerhus, som hun købte sammen med ekskæresten Christopher få måneder inden de gik fra hinanden i 2013.

LÆS OGSÅ: Remee og Medina på ferie sammen

Det 104 kvadratmeter store træhus ligger i det eftertragtede område Vejby ved Tisvilde i Nordsjælland, hvor mange andre kendte som Nikolaj Lie Kaas, Sonja Richter og Andrea Elisabeth Rudolph også har sommerhuse. Alligevel har det taget syv måneder for Medina at få det solgt.

Da hun satte det til salg i juni 2015 forlangte hun 2.195.000 kroner for det, men i slutningen af oktober barberede hun 200.000 kroner af udbudsprisen, så huset stod til 1.995.000 kroner. Det er netop blevet taget af markedet og ejendomsmægleren oplyser, at der ligger en underskrevet købsaftale på huset. Det vil sige, at popdronningen nu kun venter på, at købernes fortrydelsesret udløber før hun endelig er kommet af med det.

LÆS OGSÅ: Medina viste bryst

Sommerhuset kostede 1,3 millioner da hun og Christopher købte det i sommeren 2013. De gik straks i gang med at gennemrenovere det, men lykken varede kort for parret, der gik fra hinanden i december 2013. I efteråret købte Medina Christophers andel af huset for 676.501 kroner.

Man kan stadig se billeder fra Medinas sommerhus ved at klikke her.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok