banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Me & My-Pernilles komplicerede kejsersnit

Sangerinden er blevet mor for tredje gang

Pernille Georgi er netop blevet mor for tredje gang. Desværre måtte den 41-årige sanger og hendes lille datter Emma indlægges igen kort efter fødslen.

- Emma blev sendt på skadestuen med gulsot dagen efter, vi var blevet udskrevet fra hospitalet. Vi blev begge indlagt igen, da jeg pludselig fik alt for højt blodtryk, og der var mistanke om svangerskabsforgiftning. Det var heldigvis falsk alarm. Vi er nu begge hjemme igen og har endelig fundet os til rette, fortæller Pernille til HER&NU fra hjemmet i Nottingham, England, hvor hun samler kræfter.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Min far er pludselig død 

Artiklen fortsætter under billedetLille Emma. Foto: Privat

- Det har været lidt hårdt at komme ovenpå igen, da dette var mit tredje kejsersnit. Selve operationen tog meget længere tid end de andre to, og jeg har rent fysisk haft en noget hårdere tid efter fødslen i den her omgang, siger hun til HER&NU.

Pernilles forældre, der ligesom lillesøsteren Susanne bor i Andorra mellem Spanien og Frankrig, kom for at hjælpe.

LÆS OGSÅ: Kesslers nye liv: Familien kommer først

Artiklen fortsætter under billedetPernille sammen med William og OliverFoto: Privat

- Det var guld værd, da vi ikke har familien i England, fortæller Pernille, der danner par med svenske Christer Gustafsson. Sønnerne William, 11, og Oliver, syv, har hun fra et tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: Remee og Medina på ferie sammen  

-William og Oliver er meget glade for lille Emma. Susanne kommer også snart på besøg. Hun glæder sig til at se hende, jubler Pernille.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok