banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Mascha Vangs datter overrasker med erotisk dans

Mascha Vangs datter, Hollie Nolia, på tre år er allerede en fremadstormende forretningskvinde med eget tøjmærke, men måske er datterens egne fremtidsplaner nogle andre.

Tidligere i år lancerede Mascha Vang og hendes datter tøjkollektionen ”Hollie Nolia” i samarbejde med ”Hust & Claire”. Det er Hollie Nolia selv, der er model for kollektionen.

LÆS OGSÅ: Maschas lille guldklump: Datteren tjener pengene

Hollie Nolia tjener selv pengene fra tøjsalget, og at dømme ud fra efterspørgslen på tøjet bliver der ikke behov for et SU-lån, når Hollie Nolia skal stå på egne ben.

LÆS OGSÅ: Dramatisk lukkefest på Zen: Fetterlein smidt ud

Men skulle der alligevel blive tomt på kistebunden, ser det ud til, Hollie Nolia har en plan B. I går aftes kunne man på Mascha Vangs Instagram se en video af den smukke datter klædt ud som prinsesse danse i stuen. Pludselig danser hun op ad bordbenet, i en bevægelse der oftest kun ses på barer for voksne. Under den flotte opvisning udbryder Macha Vang ”Nej nej! Hvad laver du?”

LÆS OGSÅ: Lady Gagas vilde skønhedsrutine

I kommentaren til videoen skriver den populære blogger: 

- Nå, men man kan jo ikke altid lige gøre for hvordan man reagerer, og hun afslutter #DerErGåetStineKronborgIDen, og en smiley der græder af grin

 

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok