banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Marie Boda om succesen: Det er heftigt

19-årige Marie Boda er blevet kastet ud i berømmelsen med sin rolle i julekalenderen "Juleønsket" og nu også i spillefilmen "Tordenskjold og Kold"

I hele december måned tonede Marie Boda frem på familien Danmarks tv-skærme i TV2’s julekalender, "Juleønsket", som storesøster Mie, og nu er hun igen aktuel i spillefilmen "Tordenskjold og Kold" som en giftelysten kvinde.

Og det er noget, den 19-årige skuespillerinde kan mærke, når hun viser sig offentligt. 

LÆS OGSÅ: Juleønskets søde lærer: Dejligt med en voksen-rolle

Artiklen fortsætter under billedetMarie Boda i "Tordenskjold og Kold". Foto: TV2

- Det har været heftigere, end nogen kunne have forberedt mig på. I løbet af december blev jeg dagligt stoppet på gaden og fik mere end 18.000 følgere på min Instagram-profil, fortæller Marie og pointerer, at selvom det kan være anstrengende pludselig at blive genkendt, er det også dejligt at få anerkendelse. Det er da heller ikke noget tilfælde, at Marie Boda er endt på det store lærred. 

LÆS OGSÅ: Badehotellet-stjerne: Min store kærlighed

Artiklen fortsætter under billedetMarie Boda i TV 2-julekalenderen "Juleønsket". Foto: Per Arnesen/TV 2

- Jeg lavede min første reklamefilm, da jeg var otte år gammel og begyndte samtidig at lægge stemmer til en række Disneyfilm, fortæller Marie, der dog i starten opfattede skuespillet som et godt tilbud og ikke som en drøm. Derfor skulle hun da også lige prøve kræfterne af både på en efterskole og et gymnasium, før hun turde give skuespillet en chance. 

Artiklen fortsætter under billedet- Jeg kommer stadig på den lokale kaffebar i mit joggingtøj, men det ligger i min bevidsthed nu, at jeg skal gøre mig klar til at møde folk, fortæller ­Marie, der i sommers ­flyttede fra barndomshjemmet i Valby og ind i sin søsters lejlighed på Vesterbro.  Foto: Bo Nymann

- I stedet for dramalinjen på min efterskole valgte jeg en fysisk linje, hvor jeg fik træning af en, der havde været i den britiske hær, griner den smukke skuespillerinde, mens hun med fagter fortæller om et år med svømme-ture i en iskold voldgrav og kapgang med flere kilo på ryggen. Gymnasiet nåede Marie dog ikke at gennem-føre, da det pludselig gik op for hende, at skuespillet var en reel drøm, hun blev nødt til at forfølge. 

Artiklen fortsætter under billedetPrivat danner Marie Boda par med skuespilleren ­Jacob Sprogøe, der er barnebarn ­af den folkekære Ove ­Sprogøe. Foto: Bo Nymann

- Kombinationen af skole og arbejde kunne pludselig bare ikke hænge sammen. Hvis jeg ikke var droppet ud, var jeg blevet smidt ud, erkender hun og indrømmer også, at det var en hård beslutning, hun tog for lidt over et år siden. Men nu kan Marie endelig satse hundrede procent på skuespillerkarrieren. 

- Jeg er meget målrettet og ambitiøs omkring det, jeg laver, siger den "landskendte" med et smil.

SE DEN VILDE FORVANDLING: Badehotellet-stjerner springer ud som hotte sild

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok