Maria Palm fra The Model: Nu har hun mod på mere

Maria Palm fra The Model: Nu har hun mod på mere

Efter syv år som international model springer Maria Palm ud som skuespiller i "The Model" og nu har hun fået blod på tanden

I filmen "The Model" falder fotomodellen og skuespilleren Maria Palm for fotografen, Shane, og i den virkelige verden er Maria Palm pudsigt nok også kæreste med en fotograf.

- Nikolaj og jeg har været kærester i to år, men vi mødte dog ikke hinanden gennem arbejdet, fortæller 22-årige Maria Palm med et dejligt stort smil.

LÆS OGSÅ: Josephine Skriver: Se min hotte date

Den smukke fotomodel fandt kærligheden med sin 13 år ældre Nikolaj gennem venner.

- Og han har støttet mig hele vejen i filmprojektet, selv om det selvfølgelig kan være hårdt for ham, fortæller ­Maria, som har en del meget intime scener i filmen.

Artiklen fortsætter under billedetBåde Maria og fotograf-kæresten Nikolaj har verden som arbejdsplads. - Så der kan da gå dage, hvor vi ikke ses, men vi har også prøvet at være sammen i Mexico i en måned på job. Foto: Peter Hauerbach

- Men heldigvis kender ­Nikolaj den verden, og han synes bare, det er megasejt. Han har også set filmen, men det har mine forældre til gengæld ikke. Jeg ved egentlig ikke, om jeg selv har lyst til at se filmen igen. Og det er ikke fordi, den ikke er god. Det er bare sådan en lidt blufærdig ting at sidde og kigge på sig selv, lyder det fra Maria, der gennem syv år har arbejdet som model på den store ­internationale scene.

LÆS OGSÅ: Supermodel er årets mest inspirerende kvinde

Maria arbejder stadig overalt i verden, og hun kan ofte ses på forsiden af store internationale magasiner.

Artiklen fortsætter under billedetOptagelserne til ­filmen "The Model" tog to ­måneder. - I den periode var jeg ligesom i en bobbel. Foto: 

Nu har hun så også fået ­debut som skuespiller. Fotomodellen fra Søllerød spiller meget overbevisende i rollen som den 16-årige Emma, der drømmer om at få en modelkarriere.

- Jeg har helt sikkert fået blod på tanden til at lave flere film. Men nu må jeg lige se, hvordan "The Model" bliver modtaget. Der har heldigvis været stor interesse for filmen, der allerede er blevet solgt til mange lande, smiler Maria, der i en alder af 16 år begyndte som fotomodel.

Dansker er Victoria’s Secrets nye engel Dansker er Victoria’s Secrets nye engel

Året efter rejste Maria ud i verden, hvor hun gennem to år pendlede mellem ­Paris, London, Milano og København.

- Heldigvis har min familie altid støttet mig og troet på, at jeg godt kunne klare mig i den branche. Men jeg er også meget selvstændig. Min mor var dog med på min første tur til Paris, fortæller Maria, der ved et tilfælde kom ind i modelbranchen.

- Det var en veninde fra min folkeskole, der gerne ville være model. Jeg tog med hende ind til konkurrencen "Elite Model Look" for at støtte hende. Min nuværende booker spurgte, om vi begge ville have taget billeder. Vi kom i finalen og blev begge ansat hos Elite. 

Artiklen fortsætter under billedetMaria Palm har blandt andet arbejdet for Marc Jacobs, Diesel, YSL, H&M, Zara og L'Oreal. I løbet af sommeren er hun med i en stor kosmetikkampagne. Foto: PEter Hauerbach

I branchen florerer der mange stoffer, men Maria har en fornuftig tilgang til de fristelser.

- Selvfølgelig kan der være stoffer, og mennesker der vil udnytte unge piger. Der er mange tabte sjæle, men jeg har aldrig selv følt, at jeg skulle tage med til alle festerne. Jeg søger ikke den der vildskab, men søger mit eventyr på en anden måde. Jeg vil meget hellere være alene på et bjerg end til en fest, hvor folk har det helt vildt. For mig er det vigtigere at opleve noget, konkluderer Maria Palm, der her efter premieren på "The Model" er taget på nye eventyr i New York.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok