banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

TV: Lykkelig Silas Holst: Min barnedrøm er gået i opfyldelse

Silas Holst så Saturday Night Fever på VHS, da han var barn

Silas Holst skal til næste år være den store stjerne i musicalen "Saturday Night Fever". Og for den dygtige danser, kan det ikke blive større.

LÆS OGSÅ: Saturday Night Fever får dansk musicalpremiere

- Det er min barnedrøm, der er gået i opfyldelse. Jeg er jo vokset op på min mors danseskole, og når hun underviste om aftenen, sad jeg på hende kontor og så Grease, Dirty Dancing og Saturday Night Fever på VHS og lærte dansene, fortalte Silas, da der i dag var pressemøde på musicalen i Falconer Salen på Frederiksberg, hvor forestillingen har premiere den 17. marts 2017.

LÆS OGSÅ: Seebach dropper Toppen af Poppen

- Jeg har jo allerede spillet med i de to første musical-udgaver af filmene, og med Saturday Night Fever er det, som om ringen slutter. Nu får jeg lov til at lære dansene fra Saturday Night Fever i voksenudgaven i stedet for børnetrinene. Og endda i det rigtige tøj og de rigtige sko, sagde den dygtige danser, der dog havde glædede sig til at komme ud af sit 70'er tøj fra pressemødet igen.

- Bukserne er ikke så gode at danse i, da de ikke kan give sig, og skoene er størrelse 39, men jeg bruger 43, så det gør lidt nas at danse rundt i dem. Min venstre fod er begyndt at sove, kom det med et grin fra Silas, der forsikrede, at både sko og tøj kommer til at passe perfekt til premieren.

Se hele interviewet med Silas Holst i tv-klippet over artiklen

Foto: Miklos Szabo

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok