banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Lukas Graham med band nærmer sig toppen af den amerikanske hitliste.

Lukas Graham stormer frem: Nærmer sig toppen i USA

Der er efterhånden få sange, der klarer sig bedre i USA end Lukas Graham.

Kan nogen stoppe Lukas Graham? I Danmark var det en kæmpe nyhed, da han gjorde det næsten umulige og indtog en plads på Billboards Hot 100, der viser de 100 mest populære singler i USA netop nu.

Dernæst sprang danskeren op i top-60, så top-50 og i seneste uge var han helt oppe som nummer 35. Men danskeren stopper ikke her. På den netop opdaterede liste har Lukas Graham indtaget top-20 med det yderste af neglene.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham: Derfor optræder jeg i t-shirt på amerikansk tv

Det er naturligvis sangen "7 Years", som han også har optrådt med i amerikanske tv-shows, der hitter. For at understrege hvilket selskab Lukas Graham befinder sig i, kan det nævnes, at pladsen som nummer 19 indtages af Drake, nummer 18 er Yo Gotti og Nicki Minaj og nummer 17 er Selena Gomez.

I modsætning til de heftigt stylede amerikanske superstjerner optræder Lukas Graham ofte i en t-shirt og med kasket på hovedet. I et interview med Vice forklarede han fornylig om årsagen.

- I USA har de en masse ting i deres kontrakter, som vi ikke har i Danmark, og jeg kan ikke lide at blive kontrolleret, lød det fra Lukas Graham, der fortsatte:

- Når jeg sidder i møder, og folk siger lad os ændre det her, lad os gøre sådan her, så siger jeg: Ved du hvad? Jeg bad ikke om at komme til Amerika. Jeg bad ikke om at blive fløjet herover, så jeg gør det på min måde.

Og hans måde virker. Billboard Hot 100 repræsenterer de 100 mest populære singler i USA netop nu. Listen er baseret på afspilninger på radiostationer og salg ved streaming, downloads og pladesalg. Lægger man alt det sammen, finder man Lukas Graham som 20. bedst i USA netop nu.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham: Jeg drak så heftigt at stemmen røg

Du kan se Lukas Graham live hos Conan O'Brien herunder:

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok