banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Lukas Graham fortsætter turen op af Billboard Hot 100.

Nu har Lukas Graham også overgået Aqua i USA

Det er ikke kun i Storbritannien, at Lukas Grahams monsterhit "7 Years" har overgået Aquas "Barbie Girl". Nu er det også sket i USA

Endnu har ingen dansk kunst præsteret at hente en førsteplads på verdens vigtigste singlehitliste Billboard Hot 100, men der begynder at vise sig et kapitel i historiebøgerne for Lukas Graham.

Med monsterhittet "7 Years" har det danske band med Lukas Graham i front støt og roligt klatret højere og højere op. I denne uge til et nyt højdepunkt med en 5. plads.

LÆS OGSÅ: Lukas Grahams succes: Nu kommer cover-versionerne

Bag succesen gemmer sig, at "7 Years" faktisk er den bedst sælgende single digitalt i USA lige nu. Når det gælder streams er singlen rykket fra en 9. plads til en 7. plads. Det skriver Billboard.

Den samlede 5. plads på hot 100 betyder, at Lukas Graham har overgået selveste Aqua, der 'kun' nåede en 7. plads som det bedste med "Barbie Girl"tilbage i 1997.

Alle tiders bedste præstation går tilbage til 1961, hvor Jørgen Ingmann nåede en 2. plads med "Apache".

LÆS OGSÅ: Lukas Graham afslører: Det bedste ved at være nummer et

I sidste uge overgik Lukas Graham også Aqua i Storbritannien, da "7 Years" for femte uge i træk indtog førstepladsen på landets officielle singlehitliste. En præstation ingen dansk kunstner eller band har præsteret tidligere.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok