Lukas Graham: Jeg drak så heftigt at stemmen røg
Lukas Graham - her under sin optræden hos Seth Meyers late night talkshow.

Lukas Graham: Jeg drak så heftigt at stemmen røg

Den danske hitsanger har stor succes i USA. Men for tre år siden var han så påvirket af faderens død, at han drak sin stemme væk.

Lukas Graham har fået sit amerikanske gennembrud med hitsinglen ”7 Years”, men efter gennembruddet herhjemme oplevede den danske hitsanger en større nedtur i forbindelse med faderens død i 2012.

I et interview med Vice fortæller Lukas Graham, hvordan han drak og åd smerten væk i et sådan omfang, at han i februar 2013 ramte bunden og stemmen røg.

- Jeg tog så meget vægt på, fordi jeg havde levet usundt med fast food, bøffer og alkohol hver dag, siger Lukas Graham i interviewet.

SE BILLEDERNE: "Mig og min mor"-stjerne hyggede sig med Justin Bieber 

- Jeg fik konstant halsbrand, og jeg ødelagde min vokal. Jeg måtte aflyse en Europa-turné med 18 jobs, og jeg måtte ikke snakke i en måned. Jeg var nødt til at stoppe med at spise fed mad og rødvin. Ingen the, ingen kaffe, ingen juice, ingen frugt. Jeg spiste fucking havregrød og yogurt, siger Lukas Graham.

LÆS OGSÅ: TV: Lukas Graham imponerer igen i USA

Han anskaffede sig derfor en personlig træner og udskiftede pizza med quinoa, og i dag er det kun sjældent, at han drikker sig ned, når han er på turné. Ifølge Lukas Graham er han en helt anden person i dag end dengang.

- Graden af drengenes indflydelse har ændret sig. Jeg plejede at eksplodere, hvis nogen ville ændre noget. Nu lytter jeg, siger Lukas Graham.

LÆS OGSÅ: Amerikansk pris til Lukas Graham: Tog 99 procent af stemmerne

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok