Cirkusrevyens nye stjerne: Det er så stort

Cirkusrevyens nye stjerne: Det er så stort

Skuespilleren glæder sig til at optræde i Cirkusrevyen

- Jeg er glad for, at vi i år har fået Lise med i Cirkusrevyen. Det giver altid lidt ekstra inspiration med et nyt ansigt blandt os garvede, lyder det fra revydronningen Lisbet Dahl, der i år får glæde af den lattermilde debutant Lise Baastrup i Cirkusrevyen.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Silas Holst skal udfylde John Travoltas dansesko i ny forestilling

Lisbet Dahl var dog lidt urolig, da revyholdet 2016 skulle præsenteres i Klithuset i Dronningmølle. For 31-årige Lise Baastrup og kollegaen Niels Ellegaard var nemlig svært forsinkede.

- Ja, men vi har haft det ret sjovt under hele køreturen. Desværre kom Niels på et tidspunkt til at dreje til højre i stedet for til venstre. Til gengæld har vi allerede flere ideer til årets revy, grinede Lise Baastrup, der ikke mindst er kendt som Hjørdis i den populære TV2-serie "Rita".

Artiklen fortsætter under billedet- Jeg ved godt, at jeg kun er vikar for Ditte, understreger Lise Baastrup. Men Lisbet Dahl ser ikke nødvendigvis Lise som vikaren i revyen. - Det er jo ikke til at vide, hvad der sker i 2017. For vi laver altid kun kontrakter for et år ad gangen, konstaterer Lisbet Dahl. Foto: Peter Hauerbach

I vinter fik Lise en lille forsmag på revygenren.

- Ja, jeg spillede med i Vinterrevyen i Aalborg sammen med Henrik Lykkegaard, og det var rigtig sjovt. Så lige nu glæder jeg mig bare til at komme i gang med Cirkusrevyen. I dag går det så også op for mig, hvor stort det er at være med i revyen. Med det presseopbud bliver det stort. Lige nu er det hele bare så overvældende, siger Lise Baastrup med stor begejstring.

LÆS OGSÅ: Silas og Johannes: Det er det værste ved at arbejde sammen

- Der er da ikke noget bedre end at arbejde med glade mennesker. Og selvfølgelig er der noget at leve op til. For der har jo stået så mange store navne på scenen ude i Dyrehaven, men det skal jeg nu nok klare. Der er dog heller ikke nogen tvivl om, at jeg får vildt mange sommerfugle i maven, griner Lise, der i år er med i stedet for Ditte Hansen.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok