banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Linse tager imod en pris til Tv-prisen 2015

Linse springer ud som sangstjerne

Brygge-tøsen viser sine sangtalenter frem i ny musikvideo, men hun er ikke den eneste fra familien som er med

Der er en boksestjerne, en model og flere reality-stjerner i Kessler-familien, men nu ser det ud til de også har en vaskeægte sangstjerne i den kendte familie. Linse Kessler skal nemlig være med i en ny musikvideo sammen med Ronni Garner, men hvor hun tidligere mest har ageret model i deres fælles projekter, skal hun synge i den nye musikvideo.

LÆS OGSÅ: Kesslers nye liv: Familien kommer først

- Ronni, Muri og jeg har lavet en skidesjov og dejlig sang (advarsel: jeg synger en stor del af den), skriver hun på Facebook. I opdateringen får hendes følgere også en lille forsmag på hendes tøjvalg i videoen, da hun viser sig frem i et tyroler-sæt.

Ronni, Muri og jeg har lavet en skidesjov og dejlig sang (advarsel: jeg synger en stor del af den :) Nå men, her er et...

Opslået af Linse Kessler på 20. januar 2016

 

Der bliver også plads til lidt stjernestøv fra årets Melodi Grand Prix, da Muri & Mario også er om bord på projektet. De kæmper i år om at komme med til Eurovision Song Contest med sangen ”To stjerner”.

LÆS OGSÅ: Hun lægger dansk stemme til Violetta: Unge piger kimede mig ned    Det er ikke første gang Linse Kessler og Ronni Garner arbejder sammen på en musikvideo. De har tidligere blandt andet lavet musikvideoerne til ”Julesangen” og ”Lidt for blond” sammen.

En anden overraskelse er, at Linse ikke er den eneste fra ”Familien fra Bryggen” som skal være med i den nye musikvideo. Mopper skal også være med afslører Linse.  

- #mopperskalogsåværemed, skriver hun på Instagram. 

Musikvideoen kommer først ud om en måneds tid, men der er snart nyt fra ”Familien på Bryggen”. Den nye sæson begynder 4. februar. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok