banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Line Baun Danielsen er atter godt kørende karrieremæssigt som vært på TV 2 Lorry.

Line Baun om fyring: Jeg blev vred

Det der med aldersfiksering var træls, for jeg synes faktisk ikke, at man nødvendigvis behøver at have en alder som journalist, siger tv-værten.

Det gjorde ondt på tv-værten Line Baun Danielsen, da hun tilbage i 2008 blev fyret på TV 2.

Som vært på Go’ Morgen Danmark bød hun danskerne godmorgen sammen med Ole Stephensen, men en dag faldt hammeren. Hun var fyret. Der skulle yngre kræfter til.

- Det var virkelig et dunk i hovedet. Jeg havde hele tiden sagt til mig selv, at det at være tv-vært er ligesom at være professionel fodboldspiller. Alt har sin tid, og man bliver overhalet indenom af nogle, der er kvikkere, smartere, yngre eller mere moderne. Men en ting er at sige det, en anden er at have følelsen, siger hun i et interview med Søndag.

LÆS OGSÅ: Tv-værter satser alt: Klask os i numsen hvis det går galt

Her fortæller Line Baun Danielsen, at hun først blev ked af det, så vred og så gik hun i gang med nye projekter. Alligevel nagede fyringen Line Baun Danielsen, der i dag er tilbage under TV 2’s faner som nyhedsvært på regionalstationen Lorry.

- Jeg synes ikke det var en pæn måde, det blev formidlet på. Det der med aldersfiksering var træls, for jeg synes faktisk ikke, at man nødvendigvis behøver at have en alder som journalist. Fyringen er jo ikke noget, der fylder i dag, understreger hun.

LÆS OGSÅ: Nyskilt tv-vært: Jeg er gået i cølibat

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok