Linda P forelsket: Faldt for sin medvært

Linda P forelsket: Faldt for sin medvært

Komikeren bekræfter hun har fået en ny kæreste

Under arbejdet med "Det alt for store Linda P show" er Linda P og Anders Grau faldet for hinanden.

De to komikere er gået meget stille med dørene, men nu bekræfter de overfor HER&NU, at de danner par.

Artiklen fortsætter under billedetKærester på job: Linda P og Anders Grau fandt melodien under arbejdet med "Det alt for store Linda P show". Foto: TV2

- Vi har kun været kærester i fire måneder, men det føles som altid. Jeg tror også, det er første gang, jeg har oplevet en romantisk kærlighed, fortæller 32-årige Linda, der for to et halvt år siden blev skilt fra Melissa Nicolajsen.

LÆS OGSÅ: Josephine Skriver: Se min hotte date 

Hun ved også godt, at mange måske undrer sig over, at hun nu finder sammen med en mand.

- Selvfølgelig havde jeg selv nogle tanker om det i starten. Måske er 90 procent af mine fans lesbiske, der tænker, "forræder". Men selvfølgelig forstår folk godt, at kærlighed er kærlighed.

LÆS OGSÅ: Stephania: Jeg græder til Disney-film 

Det er et par år siden, Linda P første gang lagde mærke til Anders Grau. Hun tænkte, at han var virkelig morsom, og ham ville hun gerne arbejde med. Da de lærte hinanden at kende, blev de hurtigt meget tætte venner.

- Så gik der et par år, og så kom der nogle følelser, som jeg ikke havde set komme. Jeg havde ikke regnet med at møde en mand, der var interessant nok. Ikke fordi jeg ikke kan lide mænd, men her var en mand, som jeg ikke havde oplevet før. Jeg havde ikke mødt et menneske som ham, og jeg er altid gået efter menneskekærlighed. Ikke køn, slår hun fast.

Hvert vores hjem
- Vi har en kemi, jeg ikke har oplevet før. Men det er måske også fordelen ved at have været venner og lært hinanden at kende, før man forelsker sig.

LÆS OGSÅ: Danica Curcic i vild forvandling for filmrolle  

Parret har dog ikke travlt med at flette deres liv alt for meget ind i hinanden.

- Nej, vi er ikke flyttet sammen, og der er ikke planer om ægteskab. Haha. Lige nu kan vi godt lide at have hver vores hjem.

Artiklen fortsætter under billedetAnders Grau, 34, vandt i 2013 Talentprisen ved Zulu Comedy. Efter en succesfuld tjans som Lindas medvært er han nu hyret som radiovært på P3. Foto: Polfoto

Efter en lang periode med fælles arbejdsplads på "Det alt for store Linda P show", har de nu også travlt med hver deres projekter. Anders Grau laver "Selskabet" på P3 hver lørdag formiddag sammen med Martin Høgsted, og Linda skriver på et nyt  standup-show.

- Jeg har premiere i september. Jeg har skrevet i hvert fald en megasjov joke indtil videre, men det er ret svært denne gang. Det er meget nemmere at skrive, når ens liv er noget lort, griner hun.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok