banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Lene Nystrøm: Jeg er vokset op med kongen

60’er-musikken i ”Hairspray” vækker gode minder for Lene Nystrøm

Der er fuld gang i 60’er-musikken i musicalen ”Hairspray” og den type musik vækker minder for Lene Nystrøm, der lige nu er i fuld gang med prøverne af Tivolis opsætning af "Hairspray". "Kongen af Rock'n'roll" har nemlig haft stor betydning i Lene Nystrøms barndom. 

- Hele min fars familie var total vilde med Elvis, det var det som blev spillet mest derhjemme af ældre musik. Min største erindring er, at min far lærte mig at danse swing til Elvis Presley, det var fantastisk, fortæller Lene Nystrøm.  

LÆS OGSÅ: Koncert aflyst: Niels Hausgaard indlagt  

Danskerne har tidligere oplevet Lene Nystrøm som både sanger og skuespiller, men nu skal det hele kombineres med dans, hvilket hun lige skal vænne sig til.

- Jeg er vant til at bevæge mig mere frit. Jeg har danset meget før i tiden, men jeg har aldrig sunget samtidigt, fortæller sangeren.

LÆS OGSÅ: Viggo Mortensen: Jeg kunne have været en bedre far 

"Hairspray" er Lene Nystrøms musicaldebut og hun glæder sig til at spille rollen som Velma Von Tussle – hun får nemlig lov til at spille "skurk".  

- Jeg får lov til at være en bitch, det synes jeg er meget morsomt, det er ikke så tit man slipper af sted med at være en bitch. Det glæder jeg mig til, siger Lene og fortsætter:

- Hun er en meget selvisk dame som ikke skyr nogen midler for at nå sit mål. Det er meget morsomt.

LÆS OGSÅ: Silas og Johannes: Det værste ved at arbejde sammen   

”Hairspray” bliver ikke Lenes eneste musical i år.

- Jeg skal være med i en musical-documentary i efteråret. Den er lidt mere mørk og meget anderledes end den her, fortæller hun. Hun kan endnu ikke løfte sløret for, hvad forestillingen hedder. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok