banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Der er opstået uenighed om, hvorvidt Medina kom for sent. Medina selv mener hun kom til tiden, rygterne siger andet.

Kongehus-ekspert chokeret: Uhørt af Medina

Om Medina kom afsted i ordentlig tid eller ej, er det opstået uenigheder om. Men lige meget hvad ankom hun efter dronningen, hvilket historiker og kongehus-ekspert mener aldrig at have oplevet før.

- Vi kom til tiden.

Sådan lyder det fra Medina på Instagram dagen efter dronning Margrethes bal for kunst- og kulturlivet tirsdag, hvor popsangerinden var blandt de eksklusivt inviterede.

LÆS OGSÅ: Se de smukke kjoler til dronningens aftenselskab for kunst og kultur

Ved det storstilede arrangement ankom den 33-årige "Kl. 10"-stjerne med modellen Sebastian Lund som sin kavaler, men parret ankom efter dronningen, som havde skrevet i invitationen, at gæsterne skulle ankomme mellem 18.30 til 19.15.

Sangerinden måtte endda afbryde et interview med TV 2 for at haste ind til middagen.

- Øhm, jamen vi var ... Undskyld, vi er nødt til at gå ... Vi var ... Ja ... Sådan er det bare med mig tit, sagde hun grinende, mens hun og 26-årige Lund halsede af sted mod Riddersalen på Christiansborg.

LÆS OGSÅ: Her er historien bag Ghita Nørbys kjole 

Selv om Medina hævder, at hun og modellen kom til tiden - men efter dronningens ankomst - mener historiker og kongehusekspert Lars Hovbakke Sørensen, at sangerinden og hendes kavaler brød de uskrevne royale regler.

- Etiketten er helt klart, at dronningen ankommer til sidst som værten og statsoverhovedet, og det er et stort brud på etiketten at komme efter hende, siger han til BT.

- Jeg kan simpelthen ikke huske, at der er fortilfælde, hvor nogen gæster er ankommet til sådan en form for arrangement efter dronningen, tilføjer eksperten til avisen om Medinas misere.

LÆS OGSÅ: Ny stor teater-satsning: Hitchcock indtager tivoli

Også skuespilleren Thure Lindhardt kom for sent, og ligesom Medina tog han det med et smil.

- Jeg troede, det var 19.30. Jeg kom fra Stockholm, så jeg havde ikke kunnet nå det før, sagde han til Ekstra Bladet.

Se Medinas billede her:

 

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok