banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Kendtes slanketips: Sådan taber vi os

Gåture er vejen frem for flere kendte danske i januar

Efter en måned med brunkager, marcipan, andefedt og risalamande er der blevet lidt mere af de fleste og de ekstra kilo skal helst forsvinde i januar, men det er meget forskelligt, hvordan folk forsøger at smide de irriterende kilo. 

Dan Rachlin

Hvad er din decemberlast?
Jeg ELSKER and. Jeg behøver ikke kager eller konfekt, men jeg SKAL have min and. Den må gerne være meget stegt, og det er med hele svineriet. Når vi er færdige med at spise juleaften, kan jeg godt lige tage lidt fra skroget til natmad, og så kommer resten på en sandwich dagen efter.

Hvor meget har du taget på i december?
Nok et par kilo, som altid sætter sig i ansigtet. Når jeg møder folk, så siger de, at de troede, at jeg var sådan en tyk lille en, fordi de har set mig på deres fladskærm.

Hvordan holder du dig i form?
Jeg synes i forvejen, at januar og februar er så triste, så jeg kan ikke også gå på en eller anden kur, hvor jeg kun spiser kålsuppe og icebergsalat. Det kan jeg ikke holde ud. Men jeg løber tre gange om ugen, og så går jeg tur med vores hunde og cykler. Og så drikker jeg et stort glas vand, inden jeg går i gang med at spise.

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk: Min Game of Thrones-rolle har en bagside

Artiklen fortsætter under billedetFlemming holder sig i god form ved at træne regelmæssigt. Her dyster han i disciplinen "planke" med Mads Steffensen i "Kender du typen". Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Flemming Møldrup

Hvad er din decemberlast?
Det er helt klart risalamande. Jeg kæmper mod den hvide flødeskumsdessert hvert år, og i mange år var det altid den, der vandt, og fik sig sneget ind i rigtig mange måltider i løbet af måneden. De seneste par år er det dog mig, der er løbet af med sejren.

Hvad er dit bedste slanketip?
Det må være mere grønt end kød. Mere grønt end ris, kartofler og pasta. Og så motion. Det er helt enkelt og lige til at gå til i hverdagen, som er der, den store kamp jo ofte kæmpes.

Hvordan holder du dig i form?
Jeg træner så tit, min kalender og mit liv som delefar tillader det. Slet ikke fanatisk. Jeg drømmer ikke om en skarp tonet krop, men om en sund og stærk krop. Jeg er 46 år, og det er blevet det vigtigste for mig – altså at have en krop, der kan tåle mit liv.

LÆS OGSÅ: Chili Klaus håber på hot 2016

Artiklen fortsætter under billedetFoto: Klaus Bo Christensen

Mille Dinesen

Hvad er din decemberlast?
Nu er jeg i den heldige situation, vil nogle sige, at jeg ikke er en sucker for konfekt og chokolade. Til gengæld har jeg en forkærlighed for brunkager og kan spise en pakke alene på nul komma dut.

Hvor meget har du taget på i december?
Jeg ejer ikke en vægt og har aldrig gjort det, men kan godt mærke, at cowboybukserne sidder lidt mere til end i sommer. Så et par kilo er der nok røget på skankerne.

Hvordan holder du dig i form?
Når jeg er dygtig, får jeg trænet to-tre gange om ugen og har masser af energi til arbejde og sover godt om natten. Jeg kan godt lide at skifte mellem træningsformer. Har jeg brug for hurtige resultater, får jeg personlig træning. Det er noget, der rykker.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus går fra kæresten: Hun er sur og hidsig 

Artiklen fortsætter under billedetDe lange gåture er Birthes motion - og så selvfølgelig al den energi, hun forbrænder på scenen. Foto: Peter Hauerbach

Birthe Kjær

Hvad er din decemberlast?
Småkager. Jeg laver dem dog ikke selv. Men jeg har købt to ruller af Blomsterbergs færdige dej, og så fik jeg nogle småkager tilsendt fra en fan. De røg meget hurtigt.

Hvor meget har du taget på i december?
Det er nok kun et halvt til et helt kilo. Det er ikke så slemt.

Hvordan holder du dig i form?
I januar går jeg bare tilbage til at spise normalt, det vil sige ikke for store portioner. Jeg går også ture, og så bevæger jeg mig jo også, når jeg er ude at optræde.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok