Zangenberg til tastaturet: Her er Julies nye job

Zangenberg til tastaturet: Her er Julies nye job

Skuespilleren kaster sig over det skrevne ord og opskrifter

Julie Zangenberg er kendt som skuespiller og tv-vært, men hun har også en stor kærlighed for madlavning, en kærlighed som nu har udmundet sig i bloggen, Julies madblog.  

LÆS OGSÅ: Lejligheden sat til salg: Martin Jørgensen flytter 

Julie havde tidligere bloggen Vivelavie.dk, hvor hun skrev om sit liv, men nu er det mad som der skal sættes fokus på. 

Bloggen er langt fra det eneste sted, hvor Julie Zangenberg det kommende stykke tid kommer til at boltre sig i køkkenet. Hun har et nyt madprogram på vej på Kanal 4, hvor hun hun skal lave mad med kendte kvinder, mens de snakker om deres liv.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: I chok over fars død  

Julies blog er en del af Mascha Vangs blogsite Blogly, hvor man også kan finde bloggere som Julie Berthelsen, Irina Babenko, Dan Rachlin og Lea Hvidt.

- Skuespiller, forretningskvinde og madelsker. Dette er mit liv - gennem min mad. Hvad jeg spiser, hvor jeg spiser det, med hvem, hvor meget jeg gør det og hvad jeg gør, for at kunne gøre det! Mit frirum og min største hobby - nu delt med dig. Velbekomme. Kærlig hilsen Julie, skriver Julie i præstationen på sin blog.  

LÆS OGSÅ: De skal spille forældrene i "En-to-tre-nu!"   

På bloggen kan man allerede finde flere indlæg, blandt andet om hvordan hun fejrede julen sammen med kæresten, Nicklas Bendtner. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok