Josephine Skriver: Se min hotte date

Modellen var i frækt selskab til Oscar-fest

Den nyudnævnte Victoria’s Secret engel Josephine Skriver havde en yderst hot følgesvend, da hun var til Vanity Fairs berømte efterfest efter Oscar-uddelingen. Som topmodel møder Josephine Skriver mange kendte mennesker og det var også en af kendisvennerne som Josephine Skriver havde med til festen.

my date last night was hotter than yours 😜🔥🔥🔥 @selenagomez

Et billede slået op af Josephine Skriver (@josephineskriver) den 29. Feb 2016 kl. 12:56 PST

 

- Min date var hottere end din, skriver hun til sit billede, hvor hun står hånd i hånd med sangerinden Selena Gomez. Der er dog langt fra romantik i luften. Josephine Skriver har i lang tid været kæreste med forsangeren i The Cab, Alexander Deleon.

LÆS OGSÅ: Efter kritik: Her er Caroline Wozniackis modsvar

De to veninder hyggede sig til festen, men fik også tid til at snakke med andre. Ifølge Daily Mail hyggede pigerne sig også med Caitlyn Jenner, mens man på Josephines Instgram kan se hende hænge ud sammen med skuespilleren Nina Dobrev.

Josephine Skriver og Selena Gomez tiltrak sig mange blikke fra især det mandlige publikum og Josephine fik da også mulighed for både at vise sine lækre stænger og give et glimt af sin veltrænede mave i sin lilla Philipp Plein-kjole.

LÆS OGSÅ: Leonardo til Oscar-fest med danskere

Josephine og Selenas venskab går år tilbage og Josephines mange Instagram-følgere fik især et indblik i venskabet efter årets Victoria’s Secret Fashion Show. Her gik den smukke dansker model, mens Selena Gomez optrådte, så de to piger havde masser af mulighed for at hænge ud. Men efter showet havde de to piger kun én ting i hovedet.

 

- Lad os være ærlige. Vi modeller og kunstnere ved Victoria’s Secret Fashion Show er ligeglade med drinks og fester… Vi tænker kun på at spise pizza, skrev hun på sin Instagram og taggede Selena på billedet.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok