Jim Lyngvild og Morten Paulsen

Jim Lyngvild: Jeg aner ikke, hvad der står på min konto

Penge er langt fra det vigtigste for Jim Lyngvild

Han kan have nok så meget rigdom, men for Jim er den allerstørste lykke, at han har sin dejlige mand, Morten Paulsen. De to mødtes for omkring 12 år siden og blev gift i 2007 – først på rådhuset og siden på hedensk maner i deres tidligere hjem, der ligger få kilometer fra Ravnsborg.

- Morten har ikke den store kærlighed til asatroen, men han gjorde det for mig, fortæller Jim om Morten, der er handelsuddannet og nu er direktør i parrets meget succesrige hudplejefirma, Raunsborg.

LÆS OGSÅ: Andreas Bo: Nedtur kurerede min sceneskræk

Artiklen fortsætter under billedetDet er Jim, der står for at gøre guderne glade i hjemmet ved Faaborg. Jeg sætter selvfølgelig grød og øl ud til vores egen lille husgud, nissen. Bare for en sikkerheds skyld, siger Jim. Foto: Lars E. Andreasen

- Morten er fra Vestjylland, hvor man er fornuftig og har realkredit og banklån og den slags, så i starten syntes han, at det var lidt mærkeligt. Men han kan jo se, at hver gang jeg kommer hjem fra et asa-arrangement, så sker der et eller andet mystisk.

LÆS OGSÅ: Mikkel Kesslers nye liv: Familien kommer først 

Så nu er han begyndt at sige "Kan du ikke lige gå ud og gøre det, du gør, for vi har brug for, at der sker noget på den front", kommer det med et grin fra Jim, der lader husbonden klare alt det finansielle i firmaet og hjemmet.

Artiklen fortsætter under billedetJim gør intet halvt, så derfor har han sørget for, at Odins to ravne, Hugin og Munin, er med, når han tager en hyggestund med det poulærvidenskabelige tidsskrift om arkæologi og historie, Skalk. Foto: Lars E. Andreasen

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Min far er pludselig død

- Jeg ved, at vi sidste år omsatte for 40 millioner kroner i Raunsborg. Men jeg aner ikke, hvad der står på min konto, og jeg vil heller ikke vide det. For så ville jeg hele tiden gå rundt og spekulere på, hvad jeg skulle bruge pengene på. Jeg ved, at jeg har, hvad jeg skal bruge, og så kan jeg koncentrere mig om alt andet.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok