banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Jesper Binzer har skiftet guitaren ud med symaskine

Jesper Binzer springer ud som designer

Den langhårede D-A-D-forsanger lancerer en ny jeans-kollektion til foråret.

Jesper Binzer er en mand med mange jern i ilden. Hans band, D-A-D, er i øjeblikket i studiet for at indspille et nyt album, og til april debuterer den karismatiske rockmusiker som jeans-designer. 

- Nu har jeg jo gået med jeans det meste af mit liv, så jeg har efterhånden en klar idé om, hvordan de skal føles og se ud. Så nu må vi se om folk er enige, fortæller Jesper, da HER&NU møder ham.

LÆS OGSÅ: D-A-D på vej med nyt album

Jeansne lanceres i samarbejde med det danske denim-firma, SuperEgo, der er kendt for sine cowboybukser og afslappede "gademode". Men selvom Jesper havde en af markedets store spillere i ryggen, var han sikker på, hvordan benklæderne skulle udformes.

- I gamle dage gik jeg i meget stramme jeans. Dengang skulle de jo næsten males på, men efterhånden som man er blevet lidt ældre, er det godt med lidt bevægelsesfrihed, så de er lidt mere komfortable uden at være baggy. Vi kan kalde det for et par alderssvarende jeans, fortæller en grinene Jesper.

LÆS OGSÅ: Skuespiller og D-A-D-stjerne hjalp flygtninge på Lesbos: Vi gør det igen

Kollektionen hedder "Jesper Binzer Jeans" og kommer som sagt på markedet til april, men "everything glows"-sangeren har allerede taget forskud på glæderne.

- Jeg fik et par prototyper for noget tid side, og jeg har simpelthen ikke gået i andet. De er helt slidt ned, afslutter den tøjdesignene rockmusiker.

 

Bursting at the seams!! My own jeans!! #jesperbinzerjeans #hvorformådetikheddecowboybuksermere?

Et billede slået op af DAD (@jesperbinzer) den 6. Feb 2016 kl. 4:33 PST

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok