banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Louise Dorph-Petersen sammen med Jes Dorph-Petersen ved DR's 90-års fødselsdag

Jes Dorphs eks indlagt: Frygter alvorlig sygdom

Louise Dorph-Petersen måtte pludselig fragtes til hospitalet.

Louise Dorph-Petersen, tv-værten Jes Dorph-Petersens tidligere samlever, er blevet indlagt efter en frygtelig start på 2016.

Det skriver hun på Instagram, hvor hun beskriver, hvordan hun ligger til observation for meningitis.

- 1. januar, voldsomme nakkesmerter, der på skadestuen fik diagnosen 'hold i nakken', smerter der forsatte, blev værre og til sidst ulidelige og pludselig endte jeg i en ambulance - nu ligger jeg så på hospitalet, kigger på solstråler, med pencillindrop i armen og er til obs for meningitis, skriver hun på Instagram.

LÆS OGSÅ: Jes Dorph og konen: Vi skal skilles

 

Om Louise Dorph-Petersen har meningitis er ikke afklaret endnu, men at hun har været hårdt ramt, lægger hun ikke skjul på. Dog har hun overskud til at rose det søde personale.

- I går kunne jeg ingenting, ikke se, høre eller holde til de mindste lyde. I dag nyder jeg de klare frostvejr, der stråler ind på stue 373... Ak ja, 2016. Det kan kun blive bedre. Tak for pencillin, søde sygeplejersker og læger, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Jes Dorph-Petersen i alkoholbehandling: Trækker sig fra skærmen

Sammen med Jes Dorph-Petersen annoncerede hun i december, at parret – efter to års ægteskab – havde besluttet at lade sig skille.

- Jes og jeg har valgt at lade os skille, vi holder stadig af hinanden, men er bedst som venner. Vi har ikke flere kommentarer, skrev hun dengang på Facebook.

LÆS OGSÅ: Jes Dorph kommer tilbage på skærmen hos TV2

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok