banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Janni og Karstens brevkasse: Hvordan sikrer jeg bedst min pension?

Janni og Karsten har fået deres egen brevkasse hos HER&NU og åbner her også op for deres betragtninger om livet i almindelighed

Kære Karsten.
Tror du, der kommer et krak, der er større end i 2008, og hvis ja, hvad skal jeg så gøre for at sikre mig. Jeg tænker på pension etc.
V.h. Jakob Simonsen

Karsten: Det må der helst ikke gøre. Det kommer til at gøre ondt. Det er slemt nok i forvejen. Men som verden udvikler sig, så er det ikke umuligt. Hvis ikke Tyskland holder op med at lade sig bruge som dørmåtte, så ender det galt. Sådan lidt enkelt forklaret er det jo ikke rimeligt, at et samlet Europa skal straffes for Det Tredje Riges ugerninger begået for 75 år siden?

Har Merkel tænkt sig, at sætte 500 millioner på kontanthjælp indenfor Europas grænser eller hvad? Hun er færdig i politik, hvis hun ikke ændrer kurs meget snart. Hvad investeringer angår, vil jeg sige, at du skal holde dig fra spekulationer i valuta og olie. Der kan man hurtigt komme galt afsted.

LÆS OGSÅ: Spørg Janni og Karsten: Kan I også blive starstruck?

LÆS OGSÅ: Janni og Karstens brevkasse: Hvorfor klæder I jer som Lady og vagabonden?

LÆS OGSÅ: Janni og Karstens brevkasse: Hvor finder jeg en sød mand?

Artiklen fortsætter under billedetFoto: Anthon Unger

MELLEM HIMMEL OG JORD

Janni: Der er helt klart mere mellem himmel og jord, end man lige umiddelbart kan se. Jeg har selv oplevet det i en lejlighed på Østerbro. Det var meget voldsomt. Skuffer og skabe åbnede sig, porcelænet blev kastet rundt, og jeg oplevede flere gange at vågne, fordi det føltes, som om der lå én på mig. Jeg kunne simpelthen ikke trække vejret. Jeg tror, spøgelset prøvede at voldtage mig. Min datters veninde oplevede det samme i lejligheden. Vi fandt senere ud af, at den var blevet brugt til noget slemt under besættelsen. Der var nogle sygeplejersker, der var blevet vold-taget i den. Grusomt at tænke på. Jeg var egentlig glad for lejligheden, jeg brød mig bare ikke om at sove der på grund af oplevelserne. Så jeg flyttede. 

Karsten: Jeg melder hus forbi. Jeg har ikke lyst til at være åben for det, så jeg lukker helt af. Spøgelser og ånder kan tale til mit døve øre.

Janni: Jeg har selv nogle evner, har jeg fået at vide. Men jeg vil ikke røre ved det. Eller gå ind i det. Men jeg har en god sjette sans. Den bruger jeg også til at hjælpe mine veninder med. Når de spørger mig til råds, så ender jeg altid med at få ret.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok