banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Janni og Karstens brevkasse: Hvor finder jeg en sød mand?

Janni og Karsten har fået deres egen brevkasse hos HER&NU

Hej med jer
I er et godt par. Jeg vil spørge jer, om I kender en sød mand, som er i stil med dig, Karsten. Jeg ved godt, at I ikke er et kontaktbureau, men jeg vil nu spørge alligevel. Jeg er 67 år og ville så gerne have en at rejse og nyde naturen med. Jeg ser godt ud og er meget aktiv, elsker dyr, sport og film.
Med venlig hilsen
Rosa

Karsten: Rosa, dem jeg kender, er afsat. Du skal bare begynde til dans, så møder du sikkert nogle gode mænd. Og så kan du med det samme se, om de har manerer og er godt selskab.

Janni: Du kan også prøve Tinder. Bare fordi du er 67, skal du ikke tro, at det ikke er noget for dig. Måske er der en til dig der.

LÆS OGSÅ: Janni og Karstens brevkasse: - Skal toiletbrættet op eller ned?

LÆS OGSÅ: Janni og Karstens brevkasse: - Hvordan har I det med alt det sladder om jer?

LÆS OGSÅ: Janni og Karstens brevkasse: - Får I mange tiggerbreve?

Artiklen fortsætter under billedetFoto: Anthon Unger

GAMLE DAGE VAR BEDRE

Karsten: Jeg har mange gode barndomsminder, men desværre er den atmosfære, jeg oplevede som barn, helt forsvundet. Alt er underligt i dag. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at det virkede meget bedre dengang end det cirkus og kaos, der er i vores land i dag. Hvis nogen f.eks. var kørt frem med reality for 50 år siden, var de blevet anholdt og kørt i spjældet.

Janni: Jeg havde en dejlig barndom i Sorø. Vi boede på landet med heste, grise og får. Det var meget trygt og godt. København var meget langt væk, og jeg var meget bange for København. Jeg troede, jeg skulle slås ned på hvert gadehjørne. Det skete selvfølgelig aldrig, men jeg tænkte meget på det. Jeg kan godt savne den tid, men det er ikke noget, jeg længes efter.

Karsten: Jeg elsker at mindes en mindre kompliceret verden. Uden hastighedsbegrænsninger.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok