banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Janni og Karstens brevkasse: - Skal toiletbrættet op eller ned?

Janni og Karsten har fået deres egen brevkasse hos HER&NU

Hej Karsten.

Vil du afgøre en sag, som vi diskuterer meget på vores arbejde? Skal mænd slå toiletbrættet ned eller skal kvinder slå toiletbrættet op?
Hilsen Carl, Svendborg.

Karsten: Hvis det er arbejdsplads hvor hovedparten er kvinder, så må man indordne sig og slå brættet ned. Men hvis man er på et autoværksted, hvor der er flest mænd, så skal man nok vænne sig til at slå brættet ned selv, hvis man skal sidde.

Artiklen fortsætter under billedetFoto: Anthon Unger

SEND DRENGENE TIL DANS

Karsten: Jeg er rystet over hvordan nogle unge mænd opfører sig. De farer hen og tager kvinderne på patterne eller røven. Hvor lærer de det? På "Paradise Hotel?" Er det fordi de har set det på tv, at de tror de, det er i orden?

Janni: Ja, der mangler dannelse. Det er romantisk at have manerer og være galant. Nogle mænd inviterer også kvinder ud og lader dem tage regningen. Det tror jeg heller ikke, man kommer så langt med.

Karsten: Det, der er normal opførsel, det er der ikke mange der lærer i dag. Jeg går ind for takt og tone, og det lærer man lettest hvis man går til dans.

Janni: Har du gået til dans, Karsten?

Karsten: Ja, hos fru Gude. Der lærte vi at bukke for pigerne og opføre os pænt. Ligesom i "Matador". Nogle mænd har helt misforstået, hvordan man kommer i kontakt med kvinder. Og så har de tatoveringer. Den er helt gal. Det er nærmest ikke andet end pøbel.

LÆS OGSÅ: Janni og Karstens brevkasse: - Hvordan har I det med alt det sladder om jer?

LÆS OGSÅ: Janni og Karstens brevkasse: - Får I mange tiggerbreve?

LÆS OGSÅ: Janni og Karstens brevkasse: - Hjælp min kæreste har mange grimme ting

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok