banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Janni og Karstens brevkasse: - Får I mange tiggerbreve?

Janni og Karsten har fået deres egen brevkasse hos HER&NU. Læs her ugens spørgsmål og svar

Kære Janni og Karsten,
Får I mange tiggerbreve? Hvad er det sjoveste, I er blevet spurgt om penge til?
Hilsen Simon, Nyborg

Karsten: Jeg fik et af en mand, der ville have en kønsskifteoperation. Jeg bad om at se et billede af ham. Jeg vurderede, at han ikke var til at operere om, så jeg sagde nej tak til at støtte.

Janni: Der var også en, der ville være actionhelt i Hollywood. Han ville have, vi skulle investere i hans karriere.

Karsten: Jeg svarer aldrig, hvis der ikke er frankeret svarkuvert. Med de danske portopriser bliver man jo nærmest ruineret, hvis man nærmer sig en postkasse.

LÆS OGSÅ: Janni og Karstens brevkasse: - Hjælp min kæreste har mange grimme ting

Artiklen fortsætter under billedetFoto: Anthon Unger

VI HAR ALTID EN FEST, NÅR VI REJSER

Janni: Selvfølgelig kan vi diskutere og blive uvenner, men det kan vi altid. Og så går der fem minutter, så holder vi i hånd igen.

Karsten: Nogen gange går der en time.

Janni: Det er dejligt at opleve noget og få nogle fælles oplevelser med hjem. Og slappe af. Karsten kan ikke så godt lide at ligge og sole sig, men så sidder han i stedet og kigger på aktiekurser og læser en bog, mens jeg bliver brændt af.

Karsten: Det er også spændende at spise lokal mad, men jeg må indrømme, at hvis jeg er for længe væk, begynder jeg at savne leverpostej og spegepølse på rugbrød.

Janni: Jeg er begyndt at blogge om mine rejser på takemeaway.dk. Der er gode rejsetilbud kombineret med mine rejseoplevelser. Vores næste rejse går nok til Sydamerika. Vi har ikke sat dato på endnu. Det afhænger af Karstens helbred. Vi vil gerne til Peru og se alle Inka-stederne. Det er lange ture op i bjergene, men det er vores begges drøm. Vi har også venner i Brasilien, så dem vil vi også gerne besøge.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok