banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Lukas Graham vader i succes. Nu også i Australien.

I Cut N' Move og Aquas fodspor: Lukas Graham til tops på international hitliste

Det er tredje gang, at et dansk navn topper hitlisten i kængurulandet.

Lukas Graham er det største danske navn i udlandet i øjeblikket, og de fire unge fyre tager nu endnu en flot skalp.

Denne gang er det australierne, der har fået øjnene op for den danske sensation, som for første gang indtager førstepladsen på singlelisten "Down Under". Præstationen er særligt imponerende, fordi sangen "7 Years" er sprunget direkte fra en 20.-plads til førerpositionen, hvormed den skubber Flumes "Never Be Like You" af tronen.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham: Derfor optræder jeg i t-shirt på amerikansk tv

Ifølge Aria Charts, som er den største hitliste i Australien, er det tredje gang, at et dansk navn topper hitlisten i kængurulandet. Tidligere har Cut N' Move lagt musik til barbecuefesterne i Australien med sangen "Give It Up", mens Aqua to gange har ageret dansk eksportsucces med "Barbie Girl" og "Doctor Jones".

Lukas Grahams succes kommer ovenpå et vanvittigt USA-eventyr, hvor gruppen var på alles læber efter en stor optræden i Conan O'Briens talkshow, men bandet har tidligere fortalt til Ritzau Fokus, at deres momentum er grundlagt hjemme i Danmark.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham: Jeg drak så heftigt at stemmen røg

- Det med at tage til USA med tre DMA-priser, fire Gaffa-priser, to gange udsolgt Forum og bare en hel masse opbakning hjemmefra betyder utroligt meget for os.

- Man er lidt mere tryg, når man ved, at baglandet støtter en og tror på en. Det betyder, at når vi skal spille et talkshow, ved vi, at vi har noget at byde på, har de fortalt.

Lukas Graham udsender den internationale version af deres seneste album i hele verden den 25. marts.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok