Hjemme hos Bedrag-stjernen Julie: Kreativ christianit
Julies barndomshjem er et lille arkitekttegnet hus på 65 m². Nu bor skuespillerinden i “Fredens ark” i en gammel charmerende lejlighed, der ikke ligger langt fra forældrenes hus.

Hjemme hos Bedrag-stjernen Julie: Kreativ christianit

Julie Grundtvig Wester er vokset op på Christiania og hun bor der stadig

Allerede som 11-årig fik hun sit store gennembrud i trilogien "Tempelriddernes skat", og netop nu er hun aktuel i DR-serien "Bedrag" i rollen som den unge mor Lina. Det kreative har altid ligget godt til Julie Grundtvig Wester, og måske skyldes det hendes opvækst på Christiania, hvor hun stadig bor.

LÆS OGSÅ: Travle Stine Stengade: Familien passer min søn

- Det har været meget anderledes at vokse op her, der gælder ligesom nogle andre regler. Jeg er blevet konfronteret med mange forskellige mennesker, og det tror jeg, man lærer meget af, fortæller Julie, der gik i folkeskole et stykke væk fra Christiania for også at få venner uden for det lille samfund.

Artiklen fortsætter under billedetJulies kreativitet kommer også til udtryk i hendes indretning. I soveværelset har hun bygget en hems for at udnytte pladsen bedst muligt.  Foto: Bo Nymann

LÆS OGSÅ: Thomas Bo Larsens vilde tid som politibetjent: Biljagter og lig

Sammen med vennerne begyndte Julie at komme i fritidsklubben "Teaterbutikken", hvor interessen for skuespil blev vakt. Dog valgte Julie efter gymnasiet at læse iværksæt, branding og design på Københavns Erhvervsakademi ved siden af sine roller.

Artiklen fortsætter under billedetTil næste vinter bliver Julie færdiguddannet, men om den læseglade pige vil studere videre, har hun endnu ikke taget stilling til. Foto: Bo Nymann

- Jeg har nok krudt i røven. Jeg elsker at have gang i mange ting og synes ikke, at det ene udelukker det andet, fortæller Julie, der føler sig meget privilegeret over både at kunne arbejde som skuespillerinde og studere.

LÆS OGSÅ: Interview med Bedrag-stjernen Thomas Hwan: Bonderøvens gennembrud

Artiklen fortsætter under billedetJulie Grundtvig Wester i DR's "Bedrag". Foto: Christian Geisnæs

Energisk og ambitiøs er to ord, der kendetegner den 24-årige christianit rigtig godt, og hun har gennem hele sit liv knoklet på sine forskellige arbejdspladser for at skrabe penge sammen til sin store interesse for at rejse.

LÆS OGSÅ: Bedrag-stjernen får ros af Lie Kaas: Nathalie er hardcore

- Jeg elsker at opleve verden. Nogle af tingene i min lejlighed har jeg slæbt med hjem fra andre lande, griner Julie, der deler sin flotte Christiania-lejlighed, hun har boet i de seneste tre år, med to venner.

Artiklen fortsætter under billedet- Jeg er blevet opdraget med, at jeg bare kunne cykle rundt på egen hånd som lille. Og hvis vi manglede mælk eller æg, kunne vi bare gå ind til naboen, forklarer Julie, som deler opvækst og barndoms-venskab med sangeren Lukas Graham.  Foto: Bo Nymann

Hun er sikker på, at opvæksten på Christiania har gjort, at hun nogle gange bliver mødt med fordomme.

- Specielt da jeg var lille, skulle jeg tit forsvare, at vi hverken var hippier eller pushere i min familie, griner Julie.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok