banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Her er værterne til MGP 2016

Det bliver Joakim Ingversen og Sofie Østergaard som skal styre løjerne til børnenes MGP 2016

De fleste børn kender Joakim Ingversen og Sofie Østergaard fra DR Ramasjang og DR Ultra og nu skal de stå i spidsen for MGP. Når børnene indtager scenen i Horsens den 20. februar klokken 20.00, bliver det de to værter, der skal lede finalisterne og seerne sikkert gennem den store aften.

LÆS OGSÅ: Linse springer ud som sangstjerne 

Det er langt fra Sofie Østergaards første møde med MGP, hun har dog før i tiden været bag skærmen, da hun har stået for koreografien til fællessangen og de enkelte finalisters optræden siden 2011.

- Jeg har lagt masser af hjerteblod i MGP de sidste mange år. Det giver et kæmpe energiboost at følge børnenes udvikling fra mit første møde med dem, til de står på scenen og giver den gas på showaftenen. Jeg hjælper stadig finalisterne med koreografien, men at jeg så også har fået lov til at være vært og opleve MGP fra en helt ny vinkel bliver noget helt særligt, siger Sofie, der glæder sig til at stå på scenen med Joakim og alle børnene, siger Sofie Østergaard i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Birthe Kjær, Stig Rossen og Dario Campeotto med i Grand Prix 

Det er heller ikke Joakim Ingversens første møde med MGP. I 2014 var han reporter i finalisternes greenroom og sidste år var han medvært sammen med Søren Rasted og Joakims nuværende kæreste Sofie Linde. Hun er i år vært på X Factor.  

- Sofie Østergaard og jeg er i fuld gang med at forberede os som værter på showet, så for os er MGP-festen allerede i gang. Det er hemmeligt, hvad der kommer til at ske på aftenen, men jeg garanterer for både musikalske gæster, gakkede jokes, og nervepirrende øjeblikke. Og måske bliver der også tid til at teste et par enkelte dansemoves hjemme i stuerne til børnenes musik, som det hele jo handler om, siger Joakim Ingversen i en pressemeddelelse.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok