banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Michala har lagt dette billede af hende og kæresten på Instagram, og har gennem sin pr-agent givet HER&NU tilladelse til også at bringe det.

Her er Michala Kjærs nye kæreste

Janni Spies' 26-årige datter har fundet kærligheden igen

Det sidste halve års tid har været hårdt for Michala Kjær. Sygdom har tvunget hende til at droppe alt arbejde, hvilket blandt andet har betydet at hun har sat sin populære modeblog på pause.

Men nu smiler Michala igen. For hun er forelsket.

- Jeg kan bekræfte, at det er Michalas nye kæreste. De har kendt hinanden et stykke tid. Derudover har jeg ingen kommentarer, siger Michalas pr-agent, Signe Sehested-Lund til HER&NU.

Den nye kæreste er den italienske model Thiago Macedo. 

LÆS OGSÅ: Millionerne vælter ind til Christian Kjær: Fed formue

Der er endnu ikke noget nyt om Michalas helbred. I denne uges HER&NU giver Michalas mor, Janni Spies, sit første interview i tre år. Her blev hun også spurgt til sin datter.

- Det har jeg ingen kommentarer til, da vi anser det som et privat anliggende, lød det kærligt men bestemt.

LÆS OGSÅ: Michala Kjær: Jeg er ikke indlagt

I samme interview fortalte hun dog også om vigtigheden i at have nære, fortrolige venner når man er genstand for mediernes interesse.

- Jeg tror ikke, man kan klare sig som et kendt eller eksponeret menneske i medierne uden at stole på andre. Det kan man så ikke altid alligevel, og når sådan en situation opstår, må man jo tage sig af den. Men venskaber og tillid er vigtigt mennesker imellem, sagde Janni Spies till HER&NU.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok