banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Her er Linse Kesslers nye musikvideo

Tidligere i år udkom der en ny sang fra Linse Kessler og Ronni Garner. Denne gang sammen med Muri og Mario fra Melodi Grand Prix. Nu er musikvideoen her også.

Sangen hedder ”Knallert” og omhandler, hvordan Linse er forelsket i Ronni Garner, selvom han ikke er den ”Hurtigste knallert på molen”, og derfor foregår musikvideoen selvfølgelig også på Bryggens havn.

LÆS OGSÅ: Medinas drømmehuse: Luksus for millioner

Skønsang kan man ikke kalde Linses røst, men det er hun ligeglad med, fortæller hun i et interview med realityportalen.dk. Sangen opstod som en hurtig indskydelse fra Linse, og med hjælp fra grand-prix deltageren Muri:

- Det var faktisk, fordi jeg en dag sad hjemme i sofaen og tænkte: ’Hvor er det lang tid siden, at jeg har sunget’. Og det er jo ikke, fordi jeg synger skide godt, men jeg er ligeglad. Jeg elsker at synge, og så tænkte jeg, at det er hyggeligt at lave musik. Jeg elsker også at lave ’Bryggen’, men vi laver rigtig meget, og så havde jeg bare lyst til at lave noget helt andet, siger Linse til Realityportalen. dk, og hun fortsætter:

LÆS OGSÅ: Fifty Shades-stjerne: Her er hendes næste store film

- Så skrev jeg til Muri: ’Skal vi ikke lave en sjov sang?’ også skrev han: ’Jeg ringer lige til Ronni’. Og en, to, tre, så havde de lavet ’Du ikk’ den hurtigste knallert på molen’. De to, de er simpelthen for sjove. Så sangen er lidt et modspil til Ronnis og min tidligere sang ’Lidt for blond’, hvor han er efter mig, og nu er jeg så efter ham.

Linse Kessler afslutter med at slå fast, at hun aldrig stopper med at synge, så man kan nok godt forvente mere fra hende.

LÆS OGSÅ: Badejernet er tilbage: The Hoff får rolle i Baywatch

Se den nye video her!

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok