banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Her er historien bag DÉN kjole

Den 81-årige skuespiller Ghita Nørby sværger til couture fra Nicholas Nybro

Ghita Nørby vakte opsigt med sin store kjole, da hun tirsdag aften deltog i dronning Margrethes kunstnerbal på Christiansborg Slot.

Kjolen, der er designet af Nicholas Nybro og hører til hans nye kollektion, blev første gang vist frem under modeugen i februar.

SE BILLEDERNE: Smukke kjoler til dronningens aftenselskab for kunst og kultur

Her sad Ghita Nørby på første række ved Nybros show på Københavns Rådhus.

- Jeg er så begejstret for ham. Jeg synes han er virkelig sjov, drastisk, teatralsk og tør en masse. Jeg kan godt lide ham, sagde hun til DR K's Chris Pedersen efter showet.

Artiklen fortsætter under billedet
Nicholas Nybros iøjnefaldende design præsenteret i forbindelse med den københavnske modeuge.

Hun benyttede også lejligheden til at gå backstage og rose den 34-årige designer, der er uddannet fra Den Skandinaviske Designhøjskole i Randers og Designskolen i Kolding.

LÆS OGSÅ: Medina viste sin nye fyr frem til bal på slottet

Billeder af Ghita fra ankomsten i Drabantsalen blev hurtigt delt på facebook og twitter, og mens de fleste kommentarer ikke var specielt positive, så blev det dog også fremhævet, at Ghita Nørby gav den unge designer nærmest uvurderlig reklame.

Artiklen fortsætter under billedet
Ghita Nørby i den specielle kjole ved ankomsten til dronningens bal. Foto: Klaus Bo Christensen.

Nicholas Nybro opholder sig for tiden i Los Angeles. HER&NU har endnu ikke fået kontakt til ham, men på facebook skriver han, at han morer sig over reaktionerne på de sociale medier.

- Jeg vil sige det sådan. Folk er ikke begejstrede for Ghita i kjole, men shiit det er sjovt at læse hvordan den bliver sammenlignet med en sumodragt og en hoppeborg. Ja, jeg bliver nok aldrig kommerciel, skriver han.

Over for Ekstra Bladet forklarer han, at både han og Ghita vidste, at den ville vække opmærksomhed.

- Da  det i går handlede om at hylde kunsten, syntes Ghita og jeg, at det var på sin plads at skrue op for balladen. Jeg sad bare og ventede på,  at telefonen nok skulle ringe her til morgen. Jeg synes jo kun, det er skønt, at der ikke skal så meget til at rykke lidt ved det hele, forklarer han blandt andet.

Se flere af Nicholas Nybros kreationer fra Copenhagen Fashion WeekSe flere af Nicholas Nybros kreationer fra Copenhagen Fashion Week

Kjolen beholdt Ghita Nørby ikke. Den skal retur igen.

- Jeg har lånt den af ham, fortæller skuespilleren til HER&NU og tilføjer: Den er flot.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok