banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Heick siger farvel til Sverige: Nu flytter vi hjem

Det musikalske ægtepar er klar til at vende hjem til Danmark

- Vi kommer ikke til at blive gamle her i Sverige. I løbet af de næste par år er vi tilbage i Danmark, afslører Keld og Hilda Heick, der for fem år siden flyttede fra deres elskede hus i Holte.

- Jeg savner meget vores gamle kvarter, hvor vi kunne gå nogle lange ture i skoven. Den mulighed har vi ikke lige her i Tygelsjö, fortæller Keld Heick, der dog nyder at bo tæt på børnebørnene Eliot og Storm.

Hilda indrømmer, at det også var hendes idé at rykke til Sverige.

LÆS OGSÅ: Seebach dropper Toppen af poppen: Det føles ikke rigtigt 

- I starten var det lidt svært at få overtalt Keld, men han er nu bare verdens bedste menneske. Så efter et par måneder sagde han ja, smiler Hilda, der igennem det sidste års tid har kunnet støtte og hjælpe Annette og svigersønnen Jesper efter den frygtelige ulykke i Thailand.

- En brækket nakke kunne have betydet en total lammelse, men sådan er det heldigvis ikke gået. Vi er bare glade for, at det går fremad med Jesper, siger Hilda, der ikke bliver ene om at flytte tilbage til Danmark.

LÆS OGSÅ: DR's barske besked til Kirsten Siggaard: Du er for gammel 

- Annette og familien flytter også, når Eliot skal i gymnasiet. Og vi kommer nok til at blive naboer igen, for de påtænker også at finde et hus i Holte-området, oplyser Hilda Heick, der jævnligt tjekker bolighjemmesiderne.

Udover boligen i Sverige har Keld og Hilda også en lejlighed i Skodsborg.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok