banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Gravid Bagedyst-vinder: Alle vil røre ved mig

Annemette Voss er ikke glad for alle dele af graviditeten

- Lad være at røre ved min mave!

Så kontant lyder beskeden fra Annemette Voss, som tidligere har vundet DR-konkurrencen "Den store bagedyst".

LÆS OGSÅ: Dansk musiker raser: Bror smidt ud af landet 

Den gravide tv-deltager er nemlig godt træt af alle de hænder fra både venner, bekendte og fuldstændig fremmede, som uden tøven aer hende på den struttende mave. For hun er ikke rigtig tilpas med at blive betragtet som en omvandrende mave.

- Det er noget lidt underligt noget, at når en kvinde er gravid og maven vokser, så tror folk, at det er en sød gestus at gå hen og nusse maven. Men det er jo ikke nødvendigvis rart for vedkommende, der bærer maven. Jeg bryder mig i hvert fald ikke om det, skriver Annemette Voss på sin blog.

LÆS OGSÅ: Sofie Lindes personlige sejr: Overvandt ensomheden 

Den madglade blogger og kogebogsforfatter er i det hele taget ikke så godt tilpas med den voksende gravide krop, hun har fået.

- Jeg bryder mig ikke rigtigt om følelsen af at "have nogen inde i min mave", og jeg bryder mig ikke om alle ændringerne, som min krop skal igennem forklarer bloggeren og fortsætter:

- Det kan da godt være, at det er attraktivt med større bryster og kurvede former, men det er jo ikke rigtigt "mine" kurvede former - det er jo ikke rigtig mig.

LÆS OGSÅ: Viggo Mortensen: Jeg kunne have været en bedre far 

Annemette Voss understreger, at hun er mere end en mave, for der sidder faktisk et menneske fast på den store mave. Og det får den madglade blogger til at undre sig over, om fremmede folk virkelig ville ae hende på maven, hvis ikke det var fordi, hun var gravid.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok