banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Grådkvalt Medina: Min veninde blev lænket og tævet

Medina holdt meget personlig tale, da hun skulle uddele en pris til bedste skoleprojekt over temaet "kærestevold"

Medina havde svært ved at holde tårerne tilbage under beretningen om sin bedste veninde, der blev udsat for rå kærestevold i årevis. Og det var uden, at popstjernen anede uråd. Det fortalte Medina i en tale, hun holdt som ambassadør for "Bryd Tavsheden", hvor hun også uddelte en pris til bedste skoleprojekt over emnet "Kærestevold" i Færøsk Pakhus i København.

LÆS OGSÅ: Medina: Vi er nødt til at hjælpe flygtninge

- Det var så voldsomt, at min veninde på et tidspunkt blev tæsket og lænket til en radiator i flere døgn, og hvor hun måtte vente, til fyren bragte hende mad og drikke. Da det stod på, sås vi med jævne mellemrum og hyggede os, som veninder nu gør, uden at det nogensinde gik op for mig, hvad hun stod model til, sagde en stærkt berørt Medina i talen.

LÆS OGSÅ: Medina: Endelig af med sommerhuset

- Min venindes historie fik mig efterfølgende op på barrikaderne, og for tre år siden deltog jeg på opfordring i et velgørenhedsarrangement, hvor jeg lyttede til lignende fortællinger. Jeg græd bare ved tankerne på min veninde, fortalte en ærlig Medina til HER&NU.

Artiklen fortsætter under billedetMedina fungerede som fagdommer og overrakte priser for skoleprojekter over emnet "Kærestevold" til 3. D fra Nærum Gymnasium, 7. B fra Allerslev Skole og 9. U fra Vita Skolen i Esbjerg. Foto: Sisse Stroyer

Veninden lider i dag af posttraumatisk stress, efter den behandling hun fik fra sin jaloux og voldelige kæreste. Selvom venindens hemmelighed blev holdt skjult for Medina, forsøgte hun faktisk at få hjælp i et krisecenter, men blev afvist med begrundelsen, at hun hørte til i en anden kommune. Netop det forhold bragte Medina op i det røde felt.

- Når man hører sådan en historie, bør man ikke hænge sig i formaliteter, men hjælpe alt hvad man kan.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok