banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Geggo og kæresten Cengiz blev fredag forældre til en lille pige.

Geggo jubler: Hun er helt perfekt

Fredag aften fik familien på Bryggen et lille nyt familiemedlem, da Geggo Christiansen fødte en lille pige

Det gik helt efter bogen og fuldstændigt uden komplikationer, da realitystjernen Geggo Christiansen fredag aften blev mor for første gang.

Mindre end tre timer efter at være ankommet til hospitalet, kom den lille pige Alba til verden kl. 21.25. Det fortæller Geggo på Instagram, hvor hun også deler det første billede af den glade og lettede familie.

LÆS OGSÅ: Lykkelig Linse: Her er mit smukke barnebarn

Fredag kl 21.25 blev vores livet i den grad beriget, for her blev mig og min absolut fantastiske kæreste forældre til lille Alba efter 25 hårde timers veer❤️ 2,5 time efter vi ankom til hospitalet var hun ude hos os, og jeg fik min drømmefødsel lige efter bogen og helt uden smertelindring som jeg havde ønsket. Hårdt, men alt værd🙏 Hun vejede 3630 gram, var 53 lang, og fuldstændig perfekt. Jeg har aldrig set noget så smukt i hele mit liv, og jeg er så taknemmelig over min kæreste der var den allerbedste støtte fra allerførste ve af, jeg er SÅ heldig at han er faren til min datter❤️ Vi nyder hende til fulde, og jeg vil nok ikke være så meget på det næste stykke tid. Jeg har travlt med at skiftevis stirre på hende, kysse hendes smukke ansigt, og hyle over hvor heldige vi er at have hende. Jeg er mor❤️

Et billede slået op af Stephanie Karma (@geggo) den 8. Feb 2016 kl. 12:53 PST

 

Hun havde veer i godt et døgn inden fødslen, som hun selv betegner som helt perfekt.

- Jeg fik min drømmefødsel helt og uden smertestillende, som jeg havde ønsket, forklarer hun.

- Hårdt, men alt værd.

LÆS OGSÅ: Linse var med til fødslen: Min datter er så mega sej

Datteren, der er hendes og kæresten Cengiz' første, vejede 3630 gram og var 53 centimeter lang ved fødslen.

- Fuldstændig perfekt. Jeg har aldrig set noget så smukt i hele mit liv, og jeg er så taknemmelig over min kæreste, der var den allerbedste fra allerførste ve, jeg er SÅ heldig, at han er faren til min datter, lyder det fra realitystjernen, der nu vil bruge de næste dage på at lære den lille ny at kende og restituere efter fødslen.

- Jeg har travlt med at skiftevis stirre på hende, kysse hendes smukke ansigt, og hyle over hvor heldige vi er at have hende.

- Jeg er mor, slutter Geggo sin opdatering og lader det efterfølge af et hjerte.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok