banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Geggo en måned efter fødslen: Det har ændret sig

Seerne kommer til at se en anden side af Geggo, når afsnittene af ”Familien fra Bryggen” fra Albas fødsel løber over skærmen

Meget har ændret sig siden Geggo den 5. februar blev mor til lille Alba. På de sociale medier er der ingen tvivl om, at Geggo nyder sin nye status, hvor man ofte ser hashtagget ”Jegelskeratværemor” og der er fuld fokus på datteren. Faktisk er der så megen fokus på Alba, at hun ofte ikke får make-up på, når tv-holdet kommer på besøg.   

LÆS OGSÅ: Coster-Waldaus joke ændrede Wikipedia 

- Mine behov kommer i sidste række, efter min datter er kommet til verden. Jeg har lagt mit ego på hylden, men det gør faktisk ingenting. I de afsnit af Familien fra Bryggen, der foregår op til og efter fødslen, har jeg ikke et gram makeup på, jeg har ikke redt mit hår, og mit hår er fedtet. Det er aldrig sket før i programmet, siger Geggo til Vores Børn.

LÆS OGSÅ: Geggos datter er en måned gammel: Se det søde billede 

Der er selvfølgelig en mulighed for, at Geggo få en til at passe sin datter, mens hun gjorde sig klar til kameraerne, men det bliver der ikke tale om.

- Jeg er ikke skide lækker, men ingen andre skal holde min datter for, at jeg kan tage makeup på. Mit fokus er på hende, og så må jeg være grim og klam et øjeblik. Det kan jeg godt leve med, siger hun til Vores Børn.

Udover den store fokus på datteren, nævner Geggo også den ubeskrivelige store kærlighed til Alba og de mange søvnløse nætter som ting der har ændret sig siden fødslen. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok