Michala Kjær alvorligt syg

Michala Kjær alvorligt syg

Sygdom tvingerMichala Kjær til trække stikket ud ien periode

De sidste par måneder har Michala Kjær kæmpet med en sygdom, der nu tvinger hende til at trække stikket ud i en periode.

- Lægerne har sagt, at jeg skal tage den med ro i en periode. Det kommer til at tage mig et stykke tid, men jeg er sikker på, at jeg nok skal blive rask, skrev hun i december i et nyhedsbrev til sine læsere på sin modeblog, twosidedgemini.com.

LÆS OGSÅ: Claus Meyers vilde luksus: Hus til 61 millioner 

Artiklen fortsætter under billedetJanni Spies er naturligt nok meget bekymret for sin datters helbred i denne tid.  Foto: Anthon Unger

Hvad Janni Spies' 26-årige datter præcis fejler, ønsker hun ikke at kommentere på, men gennem sin pr-agent, Signe Sehested-Lund, bekræfter hun overfor HER&NU, at hun er syg.

LÆS OGSÅ: Linse springer ud som sangstjerne

Bloggen har ligget stille i snart halvanden måned, og den vil ikke blive opdateret, mens Michala kæmper med helbredet. Den er omdrejningspunktet for alle Michalas aktiviteter, der for nylig også blev udvidet med en forretning, hvor hun sammen med Christiane Schaumburg-Müller og grevinde Alexandras tidligere svigerinde, Julie Vibe Eilersen, skal sælge tøj online.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok