Flaskepost fra P-stjerne: Næste rolle er som Alanis Morissette
Johanne Louise Schmidt er tilbage i rollen som Rose Knudsen i "Flaskepost fra P".

Flaskepost fra P-stjerne: Næste rolle er som Alanis Morissette

Johanne Louise Schmidt kan andet end bare skuespil.

Der er store forventninger til "Flaskepost fra P", som har premiere i aften. Fortsætter den takterne fra de to foregående "Kvinden i buret" og "Fasandræberne" bliver det formentlig årets mest seete danske film.

Og derfor er forventningerne da også høje fra skuespillerne selv.

- Jeg glæder mig, jeg er rigtig spændt. Jeg har jo allerede set filmen, men det bliver spændende at høre, hvad folk synes om den. Jeg håber, at de kan lide den, siger Johanne Louise Schmidt, der spiller rollen som den energiske sekretær Rose Knudsen.

LÆS OGSÅ: TV: Danske kendte afslører deres vildeste politioplevelser

I "Flaskepost fra P" tager filmholdet et skridt op ad følelsernes stige, da det pludselig er børn, der er i hænderne på en psykotisk morder, og det kan man ikke undgå at blive påvirket af.

- Når man spiller skuespil, lever man sig ind i situationerne og påvirkes af det, man spiller. Jeg kan sagtens lægge det fra mig, når jeg ikke laver skuespil, men det er klart, og jeg tror alle har det sådan, at når det handler om børn i nød, så er det altid svært at kapere, siger hun ærligt.

Artiklen fortsætter under billedet
Johanne Louise Schmidt under opførelsen af "Jagged Little Pill" på Det Kongelige Teater. Foto: Det Kongelige Teater

LÆS OGSÅ: Flaskepost til fremtiden: Det ville danske kendte skrive

Imens danskerne valfarter til biograferne i den kommende tid, så sætter Johanne Louise Schmidt kursen mod Det Kongelige Teater. Her skal hun opføre Alanis Morissettes berømte album 'Jagged Little Pill' under mere intime forhold.

- Jeg er ved at lave et musikprojekt på Det Kongelige Teater. Alanis Morissette lavede en plade i 1995, der hed "Jagged Little Pill", som er så legendarisk, så den har jeg lavet en teaterkoncert over, hvor mig og min kollega Kristoffer Fabricius, som er guitarist, spiller alle numrene fra start til slut. Og så har vi iscenesat det i en fortælling, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Supersunde Ulrich Thomsen: Intet kød - masser af træning

Det er anden gang, at man kan opleve Johanne Louise Schmidt i opførelsen af "Jagged Little Pill", der kører på Det Kongelige Teater fra 8-20. marts.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok