Familien Heicks drømmerejse: Badejern

Familien Heicks drømmerejse: Badejern

I 16 dage blev der hygget, festet, svømmet og slappet helt af, da Keld Heick fejrede sin 70 års fødselsdag

- Helt fantastisk, og en kæmpe oplevelse. Vi nød hvert sekund, fortæller en begejstret Keld Heick, der netop er vendt hjem efter en drømmerejse til Caribien.

Keld og Hilda havde inviteret Annette og familien med for at fejre Keld Heicks 70-års fødselsdag. I 16 dage blev der hygget, festet, svømmet og slappet helt af.

LÆS OGSÅ: Stort interview med Janni Spies: Det har været hårdt 

I Miami gik familien om bord på et krydstogtskib, hvor første stop var Puerto Rico. 

Artiklen fortsætter under billedetHele familien samlet på skibets kommandobro.  Foto: Privat

- Det er en meget smuk ø, som vi nød rigtig meget. Derefter gik turen videre til St. Martin og til Sankt Thomas, og det var sjovt at gå rundt i gaderne og se de danske gadenavne. Det er jo mærkeligt at tænke sig, at De Vestindiske Øer engang har været danske, og meget specielt, at jeg lige kunne fejre min 70-års her, mener Keld, som blev fejret med dejlig middag og lagkage på en god restaurant. 

LÆS OGSÅ: Sebastian bliver bornholmer  

Artiklen fortsætter under billedetKeld og Hilda er vilde med italiensk mad. Så selvfølgelig skulle hans 70-årsdag holdes i den italienske restaurant på krydstogtskibet. Barnebarnet Storm er gået helt omkuld efter de mange oplevelser. Foto: Privat

- Tidligere på dagen badede vi ved - efter sigende - verdens næstbedste strand på Sankt Thomas. Jeg har godt nok aldrig oplevet noget så lækkert. Sandet og vandet var helt unikt.

LÆS OGSÅ: Kongehusets fine gestus til Jesper Vollmer: Bliv lidt længere

Gaver var der også til den runde fødselar.

- Jeg fik en meget flot ring af Hilda med en G-nøgle, som jeg har gået med lige siden. Børnebørnene gav mig koncertbillet til den årlige nytårskoncert i Wien. Eller rettere, de arbejder i hvert fald på at skaffe billet til den koncert, ellers bliver det bare en anden koncert. Og så fik jeg et abonnement til en bogklub, så jeg kan læse bøger på min iPad.

LÆS OGSÅ: Serie-aktuelle Heick: Ville ikke sige ja igen

Efter krydstogtet gik turen tilbage til Florida. 

Artiklen fortsætter under billedetKeld med Annette og hendes mand Jesper Vollmer og børnebørnene Elliot på 11 år og syvårige Storm i Disney World. Foto: Privat

- I Orlando havde Hilda lejet et hus, og det var supergodt. Børnene var selvfølgelig vilde med Disney World, hvor vi hyggede os i to dage, fortæller Keld Heick.

- Men der var godt nok også dyrt i Disney World, lyder det fra Hilda Heick.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok